Turister Driter Ned Oslo

"Jeg ser ingen grunn til å vise noe mer respekt for Oslo enn det Oslo viser for meg", sier den Japanske turisten Omosaka. Norsk Konfikt Byrå treffer ham i det han sitter å driter i Frognerparken. En by som ikke legger til rette for at turister skal kunne gjøre fra seg er ikke en by ifølge Japaneren, "Dere kan ikke seriøst mene att jeg skal holde meg til jeg kommer tilbake til hotellet? Hva gjør innbyggerne i Oslo? Driter de i buksa eller? Hvor er all bæsjen?". Avføringsleder i Glansbildebyrådet er ikke like enig i att Oslo mangler toaletter. "Vi ønsker ikke å oppfordre folk til å drite. Bæsje kan de gjøre hjemme". På spørsmålet hva med turisten Omosaka svarer han "Herregud, han kan vel drite hjemme i Japan. Oslo kan ikke bli en by hvor folk kommer bare for å tømme seg. Lager vi først en offentlig utedo så er det gjort. Da kommer folk til å reise hit i flokk bare for å trøkke på skåla. Nei, da er bedre att de gjør i buksa. Ellers blir det for mye bæsj".

Finansfaan

Proffesor i Økonomi og Ødleggelse Harald Vrangstrupen ved Kløfta SykehusUniversitet oppsumerer finanskrisen slik; "Faan asså!".

Homseminister: -"Det er greit å være hetro".

Departementet for anale verdier vil legge ned forbud mot å mobbe hetrofile. I endetarmsmeldingen heter det: "Det trenger jo ikke være noe feil med dem bare fordi de ikke liker romper, mange hetrofile liker romper, så da kan de jo ikke være så farlige".

Overlegedealer

Overlegedealer på lukket psykriatisk avd Leger Lystløgner melder om rekordomsettning av narkotiserende medikamenter. Han er sjeleglad for att de Lukkede behandlingsstedene ligger utenfor alfarvei, -"Vi hadde aldri klart å selge like mye på Plata".

Fosterarbeid

Dagligvarehandelen ansetter nå fostere fra og med 13 uke til å sitte i kassa. Utnyttings direktør i NHO pressiserer, -"I U-land har de barnearbeid. Vi kan jo ikke være dårligere enn dem?".

Svart Tipping

På spørsmål hvorfor sponsorsjefen i Norsk Tipping sponset seg selv svarer han att odsene for å bli tatt var like dårlige som å vinne i lotto.

Norge Uten Styring

Første dag uten Stortingspolitikerne ved førersetene har så langt gått greit.

De tilbringer jo ikke noe særlig tid i Stortingssalen når de er på jobb, hvorfor skulle det da være noen forskjell når de ikke er på jobb?

Stortinget Tar Mega Ferie

I dag begynner Stortingspolitikernes 3 måneder lange sommerferie. Norges best betalte etter innsats, desidert mest smørte, oppblåste og ikke minst mediekåte kommer ikke tilbake på jobb før i oktober. Gudsjelov. Hvordan skulle det gått med Norge hvis disse menneskene styrte hele året?

Utvid sommerferien dems til 52 uker så har vi en sjans til å få skikk på dette landet her.

Økologisk Islam

Økologisk Islam er på fremasj i Norge. Det tradisjonelle muslimske miljøet raser over hva de anser som fundamentalt galt. Imam, terrorist og overgriper Ronny Achmed skriker -"Økologi er læren om tilpassning, det er jo ikke vi som skal tilpasse oss. Det er jo dere som skal tilpasse dere oss!".

Overvåkningsdepartementet

- For å komme til bånn i denne overvåkningskandalen har vi kastet alle dokumentene på havbunnen. Og for å forhindre att vi blir tatt med buksene nede i fremtien har vi instalert overvåkningskameraer i selve overvåkninssentralen. Nåde den som spionerer på oss nå, sier Overvåkningsminister Uglesen.

Statens Pensjonsfond - Thailand

Norge er så rikt at vi kan ta oss råd til å være fattige. Det har ikke fattige land råd til.

For Lite Problemer Med Innvandrere

Fremmedfryktpartiet synes innvandrerne er for godt intergrert i det norske samfunnet. For å løse dette problemet foreslår de å innføre innvandringsmoms. Dvs en ekstrabeskattning på alt innvandrere foretar seg. "Vi håper att dette vil føre til så mye frustrasjoner blandt våre uønskede landsmenn att det på sikt kan kan skape nok konflikter til at det igjen kan bli legitimt å være rasistisk", uttaler ledereninnen for fremmedfryktpartiet.

Økonomisk Forskning

Professor i økonomisk svindel ved Bedriftstapping Instituttet BI hevder at det må bevilges mer penger til forskning på økonomi. Hvis ikke kan vi risikere å ikke finne ut av hva vi burde ha brukt pengene til isteden for å kaste dem bort på forskning.