Multiversitet

Utdanningsminister Snivling Fjotbakk ønsker å legge ned universitetene og oprette multiversiteter istedet. -"For å forbrede de unge til dagens samfunn trenger mer komplekse og kaotiske bachelor grader. De kan ikke kaste bort tre år på ett fag. Vi må skvise inn minst 300 forskjellige retninger for att det skal være forvirrende nok. Kansje fler. Vi vurderer også å korte ned studietiden fra 3 år til 3 uker".

Post i Skobutikk

Posten øker milliard overskuddet diagonalt med nedleggingen av postkontorene. Dystre spådommer melder att det snart ikke er flere kontorer å legge ned. Hvilke planer har posten da for å tilfredstille statsaksjonæren? -"Jo da legger vi ned post i butikk".

Storfekjøtt - Rett Fra Travbanen

Nå kan du både se og spise hest på Bjerke Travbane. Dvs, det har du kunnet lenge, men pølsebodene har vel ikke alltid vært like ærlige med hva som er i pølsene. De gamle gladiatorne slapp i alle fall å ende opp i pølseboden hvis de skadet seg. Det spørs nok om de hadde vurdert ett annet yrke hvis så var tilfelle.

Fattigdom, sykeligjøring, trakkasering & tvangsnarkotisering

Hva forteller denne typen aktivitet om nav og samfunnet vi lever i? At det ikke har vært store utviklingen siden vikingtiden.

Kompliseringsetaten

Kompliseringsetaten foreslår omlegging til venstrekjøring i halvparten av landets fylker fra og med forrige måned. Da kan nemlig halve befolkningen bøtlegges for å ferdes mot kjøreretningen og resten miste sertifikatet i rundkjøringene. Finansdepartementet stiller seg på generelt grunnlag positivt til alt som bringer klingende mynt i statskassen og insisterer på utvidet kjøreopplæring med snurrekurs til 5 tusen kroner.

Forverringsdepartementet

Forverringsdepartementet går inn for å annsette flere psykopater i offentlig sektor og bedre stillingsværnet til de som allerede er der. Ellers så ønsker de å øke effektiviteten i staten ved å redusere budsjettene. Forslaget om totalkaos legges ut på overhøring.

Sirkusmuslimer

The omreisende bombegruppen Shallabang skal holde 14 eksplosive sirkusforestilling på offentlige steder i Norge. Første stopp er Jernbanetorget i Oslo. Sirkusmuslimene håper på stort fremmøte når det braker igang. Showet er grenseprengende og fremmer nulltolleranse. Fundamentalistiske muslimske grupper påtar seg ansvaret for arrangemangene og lover att de kommer ikke til å spare på kruttet.

Natur og Barndom

Natur og Barndom er barndomsorganisasjonen til Natur og Ungdom. De mange små medlemmer helt ned i spedbarnsalderen fordelt på 100vis av lokalhager over hele landet. Barnelagene i Natur og Barndom jobber for å begrense de menneskeskapte klimaendringene i barnehagen og ta vare på mangfoldet i sandkassen.

The Lost Silence

Støybokforlaget gir i disse dager ut støyboka the lost silence. Historien foregår i Stereo City og handler som tittelen antyder om den fortapte stilheten. Boka strekker seg over 74 minutter. Samme lengden som en cd plate. Det er en bok med mye bråk og støy. Upperlig lydbilde til deg som har lyst til på hodepine.

Skravlan

Skavlan er det første velykkede Norsk-Svenske samarbeidet siden Unionen med Sverige ble oppløst i 1905. Da sto ikke svensker høyt på ønskelista til nordmenn for å si det sånn. Att det skulle gå over 100 år før vi fant tonen igjen sier litt om hvor dypt svenskehatet sitter i nordmenn. De kan komme hit og jobbe om sommern, men de får ta til takke med pakkisjobber. Der stopper det.

Snytt På Nytt

For tiende år på rad serverer Nytt på Nytt redaksjonen nye vitser etter gammel oppskrift. Norsk Konflikt Byrå har spurt de har noe nytt på lager i år og det har de masse av i komediekjellern på NRK Marienlyst. I år skal de serverer lattersalvene fra 2001. En veldig morsom årgang i følge underholdningskjennere. Vi har altså mye å se frem til når panelet børster støy av vitseflaskene og spretter humorkorkene under opptak dagen før programmet vises på tv.

Bompengefondet

Det Norske Bompengefondet er i ferd med å passere oljefondet. Fondet som forvaltes av Norges Bomringer har til hensikt å skaffe størst mulig avkastning fra norske veier. Bomstasjonene plasseres etter etiske kjøreretninger utarbeidet av krtikkrådet for Statens Bompengefond. Siden bompenger har vist seg å være enormt lønnsomt vurderer Statoil å droppe hele olje og gass virksomheten og heller borre etter bomringer.

Rent A Pussy

Den Øst Europeiske traffic kjeden Rent a Pussy åpner shag inn`s i Norge. Kundene slipper dermed å kjøre helt inn til kvadraturen i Oslo sentrum, nå holder det med en liten pitstop langs E6. Kjeden tilbyr også home delivery til bilhemmende. En BigShag koster 1100kr. Det lokale bank og næringslivet ved kvadraturen protesterer i taushet.

Sofabrukere Frykter Politikere

Norsk Konflikt Byrå tok turen til sofa avdelingen på Ikea for å høre hva sofafolket har å si om Jens Stoltenbergs utspill: "Det er ikke Fremskrittspartiet som er vår fiende, men sofasliterne". På Ikea fikk NKB bekreftet det vi har ant lenge, sofabrukernes fiende er politikerne. Og det er de gjentatte løfters brudd som har slitt moralen dems ned i sofan. For hva nytter det å velge når valget velges bort. Det eneste som kan motivere disse foråtte menneskene til reise seg igjen er å fjerne politikerne.

Norges New Orleans

Den Amerikaske Ambasaden i Norge reagerer på det de kaller samfunnsrasisme i det norske velferdsstaten. "Dere har ikke de dype rasemotsetningene som vi hadde, men alikevel klarer dere å segregere store deler av befolkningen i nav reformen. Der utvikler dere feil vei!"

NAV delusions

Det Norske Velferdsslottet er i ferd med å sprekke hvis ikke myndighetene slutter å blåse luft i det. Det slår brukerne fast etter årevis med helvete. De har ikke sett så mye som en hjelpende hånd. De 28 tusen hendene som jobber der er bare opptatt av å pleie papirer.

Tvangsarbeiderpartiet

Sykepleiere, gjestearbeidere og praksisplassarbeidere krenkes av Arbeiderpartiets slagord arbeid til alle og ber om at det justeres til Lønn Til Alle.

Selv Hitler sysselsatte alle, men ikke alle fikk lønn.

Den Egoistiske Legeforeningen

Des lenge unna pasienten enn jobber jo mer tjener en. Derfor foreslår Den Egoistiske Legeforeningen at doktorene skal begynne å jobbe hjemmefra, "Vi klarer ikke å mele mer ut av pasientene innenfor det norske helsevesenet, derfor føler vi at tiden er moden for større avstand", sier egoøkonomisk rådgiver i Egoforeningen.

Fatness

NM i fatness avikles i år på Fettsund. I gubbe og kjærring klassene konkurreres det i trailer vekt, semi-trailer og mega trailer med to tilhengere. Klassevinnere går videre til finalen om de gjeve Ms & Mr Trailer titlene. Deltakerne blir bedømt etter symetrien på bilringene, størrelsen på fleskmassen og doseringen.

Foreningen for Gjensidig Beundring

Foreningen for Gjensidig Beundring søker nye medlemmer for speiling. Har du, trenger du, eller ønsker du ett forstørret selvbilde?, så meld deg inn, søk om medlemskap eller kontakt medlemmer som kan anbefalle deg.

Kunsten å Krangle

Statens Krangle Kontor søker bråkete byråkrater med dårlig norsk kunnskaper. Jo værre jo bedre. Nye innvandrere anbefalles å drite i norsk opplæringen og heller søke. Gamle innvandrere vil bli vurdert som nordmenn og frarådes å ta kontakt. Så sant de ikke er idioter eller hissigpropper. Disse oppfordres til å søke på det sterkeste. Særlig de med uforstålige voldsdommer. Mot gyldig fremvist fengsels attest annsettes det ved fremmøte.

Kinesiske Tilstander

Myndighetene i Beijing roser Norge for det de liker å kalle kinesiske tilstander i det norske politiet. Særlig imponert er de over den industrielle nedopingen av forsvarsløse mennesker uten att menneskeaktivister griper inn. Kina øyner muligheten å kvitte seg med den endeløse kritikken av brudd på menneskerettighetene og ønsker i den sammenheng å skolere sine egne rekrutter i tvangsmedisinering på den norske politihøyskolen.

Kommunismen Lever Videre Under Andre Navn

I Norge lever det vrakede tankegodset videre i beste velgående. Ord som Nrk, nulltoleranse, Nav, Vinmonopolet, pressestøtte, Statkraft, Telenor, DnB NOR, Tine og likestilling får tankene til å vandre helt andre steder enn der de høre hjemme i den siste sovjetstat.

Får i Ulveklær

Etter 6 år med puddelkriging taper De Internasjonale innsatstyrkene terreng i Afganistan og Irak. Det er ikke rart att fundamentalstiske religiøse gærninger vinner når motparten ikke har skjønt att i krig er det den mest brutale som vinner.

Tid Er Penger

I det norske gjeldsfengslet nedbetaler fangene 20 kroner og 81 øre i timen på bøtene de ikke er i stand til å betale. Hvis fangene ble verdsatt like høyt som polske gjeste arbeidere ville soningstiden bli redusert med tre fjerdedeler. Og hvis de fikk samme lønn som sjefen i Statoil ville straffen vært sonet i løpet av noen nano sekunder.

Det Rødgrønne Regjeringsresultatet

Den rødgrønne regjeringen har mye å være stolt av. De har økt fattigdommen, lengre sykehuskøer og gambla bort halve nasjonalformuen. Men mest imponerende er att de har klart det kunstsykket å innbille det norske folk at de gjorde en god jobb.

Skole Fengsels Ordningen

Skolefritidsordningen i Iran, populært kalt Skole Fengsels Ordningen tilbyr alle Iranske skolebarn tre timers lekse hjelp under frivilling tvang. I tillegg lærer de å tenke uselvstendig, ikke høre på sine foreldre, elske nasjonen og personlighets fjerning.

I Kina Slakter de Mennesker

Økonomien er ikke det eneste som skyter til værs i Kina om dagen, det gjør også haugen med lik etter alle de henrettede fangene. Haugen med kinesiske dødstraff fanger begynner å bli så høy at den stenger for den økonomiske utsikten. Hele 80 prosent av verdens henrettelser foregår nå i Kina, mens kinesere bare står for 20 prosent av verdens befolkning. Om dette er ett snik tiltak for å redusere befolknings stammen under dekke av å beskytte befolkningen mot fantasi kriminell er uvist, men kineserne har jo hogd ned millioner av sine egne før for å innha feil kultursmak.

Verdens Beste Meningsfengsel

Cuba har ikke bare ett av verdens beste helsevesen, de har også ett av verdens beste meningsfengsel. Ikke en uønket meningsfugl har klart å rømme fra verken arbeidskoloniene eller fengselscellene. Siden 1959 har over 100 000 krimminelle meningsmennesker blitt stuet bort for disharmoniens harmoni. Hadde de enda valgt å snakke med isteden for mot, ville de ikke bare kommet unna med det, de ville blitt belønnet for det.

Muslimske Ledere Krenker Sine Egne

Muslimske homser føler seg krenket av de bildene deres ledere tegner av dem. "Vi er dypt såret og føler oss forfulgt. Våre muslimske ledere må respektere våre følelser og slutte å gjøre narr av vår legning. Det burde være forbud å krenke muslimske homofile".

De muslimske ledere viser på sin side til undertrykkingsfriheten og sier att de kan ikke slutte å gjøre narr av muslimske homoer fordi det sårer deres homo erotiske føelser. "Skal vi ha ett undertrykkende samfunn så er det veldig vikting att vi stenger ønskede elementer ute og opprettholder en kunstig og falsk harmoni".