Kebabinfluensa Neste

Næringsmiddeltilsynet spår at kebeb blir den neste kilden til en verdensomspennende pandemi. Igrunn rart att det ikke allerede har skjedd med tanke så mange som har blitt syke av den bakteriebomba der.

Statistisk Distriksbyrå

I følge en undersøkelse utført av Statistisk Distrikt Byrå er hele Fjøsvaranger smittet av svineinfluensa. Bygdas ene innbygger er den første som har blitt smittet av ren frykt for å bli smittet. All skremselsinformasjonen i media påvirket ham så mye att han utviklet viruset helt av seg selv.

Finanslekene

Illusion Invest vant NM i regnskapsjuks rett foran tryne på Inside under finanslekene på Aker Brygge. Dommerpanelet bestående av tidligere straffedømte svindlere, er mest imponert over hvordan selskapet klarte å trikse gjennom de oppblåste budsjettene uten at noen av dem la merke til det. Det var først etter nærmere ettersyn de erfarne svindlerne oppdaget smutthullene, i dette tilfelle på størelse med ett krater. Jurien berømmer Illusion for tallakrobatikken og en utmerket teft for realistiske illusjoner. Flere av grundere har vistnok bakgrunn fra både økokrim og reality tv. Dette lover svært godt for de nye mestersvindlerne!

Vin & Hasj

I følge en ønsket spørreundersøkelse vil 5 av 5 norske ungdommer ha hasj inn på Vinmonopolet. Coffieshopene gjorde Amsterdam til Europas største turist attraksjon. I California begynner de å selge cannabis for å dekke over underskuddet i statsbudsjettet. Kanske det hadde vært en ide å åpne Hasjmonopolet før hele fortjenesten går opp i røyk?

Norsk: En Sykdom?

Aldri har så mange gjort så lite for så mye.

Sexpressing

På spørsmål om de har vært utsatt for sexpress på jobben svarte alle menn over førti desverre...

Iran Frykter Vesten Som Pesten

De Iranske våpeninspektørene er sjokkert over att de ikke får adgang til den norske atomreaktoren på Kjeller. Det Muslimske Atombyrået frykter att annlegget brukes til annriking av uran og vil innføre sanksjoner mot Norge hvis ikke inspektørene får slippe til. I første omgang vil det dreie seg om innvandringsblokade og tilbaketrekkning av all billig arbeidskraft.

Nasjonens Elever

Rart att politikerne ikke klarer å få i stand ett varmt måltid om dagen på skolene når de klarer det på Stortinget.

Innlendingsdirektoratet

IDIs hovedoppgave er å gi innlendingen bistand i møte med den norske stat. Til det tilbyr de gratis advokat og tolk hvis vedkommende er under 25 år. De som er over 25 år og fortsatt ikke voksne må klare seg uten advokat og dialekt tolk.

Møte med byråkratiet kan være tøft for en som ikke kan formelspråket. Mange innlendere takler ikke møte med det nye skjemalandet og sliter med den statlige skjemakulturen. Men det finnes håp og hjelp blandt de 1200 ansatte i IDI - hvis du når frem med søknaden om hjelp da.

Putin Hyller Nav

Ryktene i Kremls skal ha det til at Putin digger slagordet til den norske velferdsstaten at han ønsker å inngå ett samarbeid med nav. "Fra vugge til grav" er i så god Stalinistisk ånd at han er villig til å se gjennom fingrene på Statoils sine bedrifter i landet. Putin har notert seg at de norske kontorarbeiderne ikke like begeistret for den statlige vel vel ferden, men som han antyder selv, det er jo hele poenget.

Nissan Sutra

Den lille snertne og spreke bilen fra Japan har helt andre kjøre egenskaper enn vanlige biler. Med sine fem seter har den plass til 800 stillinger. Den kommer med automatgir, mest oppmerksomhet er det rundt den nye LD funksjonen Love Drive hvor automatsjaføren tar over styringen. Her er det ikke antall km pløyd asfalt som teller. Heller ikke hastighet, men kvalitet. En liten sviptur tar fort fem seks timer. Det er en helt annen kjøreopplevelse.

Sleng Lista

SL lista, Norges kommeriselle slengliste oppdaterer ukentlig de mest brukte slengordene på sms, msn og epost.


Top 20 Sleng Uke 41, 2009

1. Game
Skikkelig Player
2 Jeg bare
??????
3 Motherfucker
Fløtt Deg
4 Skal Bare
Du a ??
5 Mitt Navn Er...
Do It, Biatch!
6 Særlig
Lissom
7 Skal Ha Til Middag I Dag aa?
Sprøstekt Okse
8 Jeg Har Ikke Tid Til Detta Her Jeg As!
NÅ! Med En Gang!
9 Det Må Du Ta Med Min Advokat.
Gotcha!
10 Amerikanske Tilstander
Ja, Det Var Helt Sånn Beverly Hills As. Akkurat Som På Tv.
11 Change
Særlig...
12 Alice in Obamaland
Oh My God, How Do I Get Out Of This Mess?
13 Surferporno
Free Preview
14 Download
Freedom
15 Madonna
Who`s That Blogger?
16 Kayne West
Fucked Up
17 Beyonce, Jay-Z
Fuckfest
18 Donkeykong
Always
19 David Guetta
When Hate Takes Over
20 Shakira
Designer Wolf

Maos Fredspris

Maokomiteen kungjør i disse dager hvem som blir tildelt fredsprisen. Nord Koreas diktator Kim Jong-il, Cubas president Fidel Castro og Venezuelas enehersker Hugo Chaves er alle hete kandidater for deres innsats for grupperettighetene. Uoffisielle venner av Mao Instituttet som Bin Laden og vennene hans er ikke aktuelle som vinnere da USA fortsatt er verdens største krigsmakt. Men de hylles i bak lukkede dører for deres innsats i å svekke en felles uvenn.

Maokomiteen ønsker å bruke årets nominasjon til å markere 20 års jubileet for nedslakting av opprørere på den helvetes freds plassen i Beijing.

Terrorforsikring

Gjensidige tilbyr sine kunder terrorforsikring. Skulle du eksplodere på ett kjøpesenter eller en t-banestasjon skal altså ikke dine nærmeste lide noe tap, så sant det står fundamentalistiske islamister bak. Forsikringen dekker ikke kristenfundamentalistisk terrorisme eller sekt og tvilsomme politiske terrorist handlinger.

Full kasko koster 25 tusen i året. Del kasko, dvs at bare halvparten av familiemedlemmene dine får erstatning, koster 24 tusen kroner pr år. Utenlandstillegget er 100.000 kr pr dag i USA, England, Bali og Spania. 50.000 kr dagen for resten av Vesten og 50 millioner pr dag i midtøsten. Afrika, nordpolen og Asia dekkes ikke av forsikringen. Dit må du reise på egen sprengningsrisiko.

En rabatt på 15% tilbys hvis du sverger å oppholde deg utenfor Oslo resten av ditt liv.

Alt For Prestisjen

Etter avdekkingen av alle justismordene i Norge innfører nå påtalemyndighetene nye rettningslinjer i kampen mot å miste ansikt. Under arrestestasjon skal politiet herretter si -"Stans, i prestisjens navn".