Døde for medias skyld

Mediakrig. Etter den massive krigsdebatten i kjølevannet av de fire norske soldatene som omkom i Afganistan skulle en nesten tru de ofret livet for tv og medialand.

Ønsker innbruddstyver velkommen

Krigsveteran. Den pensjonerte krigsveteranen har  gjenntatte ganger bitt oppringt av folk som prøver å finne ut om han er hjemme. Nå har han sett seg dritt lei og innviterer rasshølene på kaffe og balltre. -"Jeg har lite til overs for folk som innvaderer boliger", sier pensjonisten som har over 40 sabotasje aksjoner og 700 drap på samvittigheten. -"Hvis dette er de omreisende bandittene fra Øst-Europa regner jeg med att det blir siste stop".

Forsikringsselskaper godtar juks

Svindel og bedrag. Stadig flere forsikrings- selskaper synes det er greit å utbetale for lite i forsikring for å sitte igjen med mere penger selv. Kundene frykter att de skal ta med seg holdningene videre i finanskrisen, viser en undersøkelse av analyseselskapet Ta Gribbene på oppdag fra forsikringsoffer Torbjørn Mork. -"Jeg skulle jo lissom få hjelp etter flyulykken. Men nei da, forsikringen gjalt ikke hvis jeg overlevde styrten. Jeg må visst dø av skadene først.  Da er det jo litt seint da?! To runder i rettsapparatet ser heller ikke ut til å gjøre særlig intrykk på forsikringssvina...".                                                        
Foto: Hey Paul

Får kjørt seg nå ja

by dianagavrilita
Ettersøke. Autorisasjonskontoret ber Liv Løberg søke om igjen på hennes nåværende stilling for å etterprøve vitnemålene hennes. De oppfordrer henne også til å søke på den nyopprettede stillingen som internbud.

Ser ingen problemer med falske CVèr

Foto: jepoirrier
-Hvorfor skulle vi forvente att falske personer ikke forfalsker cv`n sin? Det ville jo vært helt absurd. Nei, vet du hva. Det er helt i tråd med personligheten dems, sier administrasjonsjef i Statens forfalskningskontor for personell uten kompetanse.
Når det ligger hestebæsj på fortauet, da veit
du att politiet har vært der.               Foto: mugley

Popkorn med sperm

Foto: norwichnuts 

Surrogatkino. Firkanten Kino tilbyr nå midnatt forestilling for par som ønsker seg barn. Det er ikke påbudt å være stille under seansen og det er lov å røyke etter forestillingen. En blu-ray/dvd disc av filmen er inkludert i prisen. De som ikke får med seg hele kan da se resten hjemme.

Positiv til å dope ned mennesker vi ikke liker

Foto: Crash Test Addict
Dyr. Politiets narkotikaforening er positiv til å tvangsnarkotisere mennesker de ikke liker. -"Vi har ingen problemer med å påføre dem det helvete som følger med ett rusmisbruk. Det er vi som bestemmer virkeligheten. Når de ikke gjør som vi sier er de ikke mennesker. Da er de dyr og da teller de ikke". I sammarbeid med psykriatrien tvinger politiet ti tusen nordmenn inn i rushelvete hvert år. -"Vi kan jo ikke sette sprøytene sjøl lissom, da trenger vi noen som kan fikse diagnoser, dope rem ned og som ikke slipper dem ut før de er avhengige". På spørsmål om de får prosenter av salget ber de oss dra til helvete.

Homo paraden i Grønland

Det det er hulrom er det hjerterom. I ett forsøk på å konvertere hetrofile menn over til en homofil livstil legger homoparaden veien gjennom Grønland. Muslimene er kansje ikke like vant til å putte ting og tang oppi baken, men de er jo heller ikke fremmede med å gå ned på alle fire og titte inn i rompehullet til mannen foran seg.                            
Foto: FaceMePLS

Hvor er det blitt av postverket?

Reklamen skal frem!
                     Foto Sarang wikimedia                  
Ingen vet. Postkontorene gjemmer seg i butikkene, utlendinger har tatt over budjobbene og postbanken avvikles. Det har forsvunnet. Posten er det eneste firmaet som har klart å bli borte i en omstilling. Ha en fin dag!

Rik på å kjøpe ungdomsbillett

Foto: britiger 
En 30 åring ble dømt til 30 dagers fengsel for å lyve på alderen når han kjøpte flybilletter. Over en periode sparte mannen 80 tusen kroner på å kjøpe ungdomsbillett.  -Dette viser att det faktisk er mulig å bli rik i Norge ved å sluntre unna skatter og avgifter.

Driter i politikk

Foto: Karl Ragnar Gjertsen 
Denne bygde orginalen, som foretrekker å være anonym, var så møkk lei politikk at han like gjerne gjorde om utedassen til valgbås. -Bare trekk for døra, velg partiliste fra toalettpapirene og slepp stemmeklumpen oppi.

Heroin på blå resept

Foto Kjetil Ree
Sisters in crime. Aktiv dødshjelp stiller seg positiv til gratis heroin. -Dette liker vi! Individet må bestemme selv når det ønkser å være tilstede i tilværelsen. Vi har full forståelse for de som ønsker å ta tidlig kvelden. Men, han ser ingen grunn til at de skal ha assistenter til å passe på att de får i seg dopet. -Dette kan de. Når du har 30 års erfaring med rusforbruk, da har du kommet gjennom ett nåløye som er så trangt att du trenger ikke en narkoselege for å sette sprøyter. Det klarer du i blindet.

-Straff må lønnes

  På Karl Johan poserer politiet med det siste innen
 utrykkningskjøretøy                                      Foto Kjetil Ree 
Vold. Lederen i Narkotikapolitiforeningen synes det er en logisk brist i Justisministerens utspill. -Mennesker tar heroin for å slippe smerter. Vi kan ikke godta att de slipper unna så lett. Derfor må vi påføre dem nok smerte til att de merker det i narkosen. Men samtidig ikke så mye att de dør. En dau heroinist er jo ikke mye vært. Som leder for oss som har som livsgrunnlag å demonisere rusmisbrukere er det min plikt å skremme folk nok til att samfunnet fortsetter å utbetale vår lønn. Vi trenger heroinmisbrukere!

-Det er bra att vi tenker gammelt. Ruspolitikken i Norge har vært en gullgruve for politiet. Den har sysselsatt tusenvis av tjenestemenn og kvinner. Ingen annen samfunnsfiende har vært så effektiv i å skremme opp budsjettene våre. Vi kan ikke gi slipp på gullkalven vår ennå, ikke før vi har en annen.

NSB kjører fra problemene

Foto kjetil_r Creative Commons
Isteden for å ta tak i problemene ved rota velger NSB å skremme bort kundene. -Med de nye rådyre billettprisene tenker jeg folk blir hjemme jeg, sier avisende direktør i NSB. -Selv tar jeg aldri toget. Gjør ikke det når jeg sitter på toppen i staten. Jeg skjønner ikke hva alt styrer dreier seg om. Herregud, det er jo bare for fattigfolk som ikke har råd til bil, he he. Skarru ha sørviss fårru kjøpe rei  din egen vogn, hah hah hah! Den var god! Siter meg på den, jævla sosialist. Må gå jeg nå. Skal i ett viktig møte med deilig damer og greier. Harra.

-Bør oppheve ransforbudet

Foto: kjetil_r Creative Commons
David Toska mener att når man først går i banken så er det viktig å ta ut så det holder. Vektertjenesten og tellesentraler er ikke til å stole på. Imponert over sikkerheten er han heller ikke og ser ingen grunn til at bankene skal oppevare pengene dine for deg. -De klarer jo ikke å finne dem igjen etter å ha "rota dem bort", smiler Toska.

Vokter vekterne

  
Foto wikimedia commons
Hvorfor har vekterne behov for streikevakter under streiken? Trenger de virkelig vakter til å forhindre att de jobber med vakthold? Når gikk securitas vaktene over til å kalle seg vektere? Var det da de ble så overvektige att de ikke lenger kunne garantere for sikkerheten? NCB kan medele att sikkerheten på flyplasser og kjøpesentre er ivaretatt selv om vekterne ikke er der.

Regjeringen er helt grønn

Den rødgrønne regjeringen stiller seg utilgjengelig for spørsmål anngående mistillitforslaget mot olje og bortforklaringsminister Riis-Johansen. NCB derimot ser svært positivt på Stoltenbergs månelandingsprosjekt og håper han drar snart.

Foto by fdecomite, flickr Creative Commons

Maria Lovene

by alexindigo
Islandsk råd vil innføre Maria lovene i Norge. Nei nei nei, sier Tilbakeskrittspartiet, -"Tilbakeskrittene er det vi som skal stå for". Jo jo jo, sier muslanderne. -"Som muslander er man underkastet islansk lov og for muslandere står Maria loven over alle andre lover. Profeten Katla lærte oss att slåssing og tvang er eneste måten å innføre lovene fordi ingen godtar den driten frivillig".

Vil Gi Doping til de Svakeste Idrettsutøverne

Rusmisbrukernes doputvalg ønsker å gi doping til de dårligste idrettsutøverne. Det kontroverielle spørsmålet om hvorvidt dopingassistert trening skal tillates i Norge er ute til høring. Foreningen for human dopingpolitikk jubler over forslaget og mener dette er mye bedre enn å sende akuttavdopede atleter ut på arenaen igjen.                                               Foto: Giulio Menna

Tillater Kriminelle å Bruke Hijab

Norge tillater kriminelle å bruke hijab i domstolene. Mens andre land i Europa ønsker et forbud mot hijab ved mini-banker, gullsmeder og andre  steder det oppbevares verdier går Norge nå i motsatt retning og tillater kriminelle fritt å iføre seg plagget under ran og påfølgende rettsoppgjør.


Foto: Ranoush. flickr, Creative Commons

Gamlisene er Verre Nå enn Før

Eldrefare
Eldre oppfører seg værre med åra. Ifølge en undersøkelse utført av Gamle Verden mangler de voksne både oppdragelse og respekt for de yngre. -De reiser seg ikke på bussen engang når det kommer ungdommer. Detta er for jævlig ass, synes kidza.

Foto:  Daniel Hughes, flickr, Creative Commons

Lommerusk

Unge og vanlige er fortsatt mindre vært en penger og politimenn. Lommemannen fikk knapt halvparten av straffen til hardkokte bankranere og slapp billig unna. Mon tro hvor lang dommen hadde blitt hvis det var Norges Bank han hadde forgrepet seg på. Det er de lave straffene som gjør Norge til en frihavn for kriminelle, da hjelper det ikke mye med datalagringsdirektivet.

Norwegian Rain

Regnet kom som bestilt til Norwegian Wood festivalen. Det har plasket ned fra scenen helt siden de åpnet  svømmebassengene på Frognerbadet. Svamp og Turbovann med Våt som Helvete i spissen høljet ned så mye att selv vår herre måtte melde pass. -Jeg har aldri sett maken til lokalt skybrudd, kommenterte Vidar Theisen. Det regner jo sikkel ut av truten pån.

Foto: razumny, flickr, CreativeCommons

Har Vært På Beføling

Vinmonopolet har vært på beføling i det tidligere tappeglade Vannverket i Nedre Romerike og konkluderer med att det er de dyreste og mest uedle dråpene noengang har vært tappet på Norsk jord. "Det smaker fakturasverte, svindel og hemmelige kontoer lang vei. Jeg hadde aldri betalt 66 millioner for det drite her".

Skurkeholmen

NKB kårer Tjuvholmen til Oslo`s beste navn i dobbel forstand. Fra gammelt av var det en henrettingsplass for de værste tyvene og etterhvert som likene hopet seg opp ble det en holme ut av det. Når finansakrobatene nå flytter inn, kommer de lissom hjem til sine egne:) Foto: wikimedia, Creative Commons

Kultur Kid

Harald Zwart har regien i nyinnspillingen av Kultur Kid med ungen til Will Smith i hovedrollen. I filmen flytter mini-Smith til Bergen hvor han blir mobbet av en bølle. Så møter han kultur mesteren Jackie Chan som lærer ham håndtere bølla ved hjelp av hekling, dans, felegnikk & tegne og male kurs.

Drømmenes Herre

Jens Stoltenberg spiller hovedrollen i filmatiseringen av Drømmenes Herre. Triologien har en budsjettsprekk på flere titalls milliarder fordi Stoltenberg og birolleinnehaver Erik Solheim driver å gir bort penger fra innspillingsbudsjettet. "De ser ikke ut til å skjønne att dette bare er en film, de har gått så inn i rollene som miljøfrelsere att de fortsetter å spille etter att regissøren sier kutt. Her om dagen lovte de meg evig liv i en botanisk hage hvis jeg ikke beskjærte eplehagen min", opplyser produsenten.

Klimaparadis

Klimaparadisene har tatt over som de nye skatteparadisene. Milliarder overføres til kontoer i utlandet uten at folk stiller spørsmål. Koster det virkelig penger å ikke hogge ned en regnskog? Tar trærne betalt for å vokse? Eller brukes pengene på luksuriøse jungelparadiser for eliter av partiet? Så lenge pengene ikke øremerkes til annet enn hva de ikke skal brukes til, så åpner det opp ett helt harem av bruksmuligheter - bare det ikke hogges trær. Jungelpalass i marmor, gull og diamanter er greit. Konferanser med jungeldamer & escortegutter, jorda rundt 80 ganger, pluss VM billetter:-)    Foto: Flickr, CreativeCommons.org

Lurex

Lurex lanserer den nye livstils kondomen Fair Shag. Den er laget av økologisk gummi, er uten farger og tilsetningsmaker og inneholder enzymet knulivei for økt vaginal vitamin stimulering. Kondomet gir seg ikke ut for å være noe annet enn det det er. Det du ser er det du får. Den gir en fair opplevelse for begge parter uten att noen blir lurt.

Getaway Driving School

Photo:U-g-g-B-o-y-(-Photograp h-World-Sense-) flickr, CreativeCommons
Setter ned prisen på lappen til 15% av ransutbytte på klasse fluktbil. Prisen inkluderer brannparkeringskurs, pumpehagler, finnlandshetter, bestått teoriprøve og en Audi Coupe med full forsikringsvindel.

Dø Mens Du Venter eller Vent Mens Du Dør

Direktør i Helsedirektoratet Bjørn-Inge "frykt" Larsen har informert det norske folk om att helsevesenet ikke har penger til å behandle alle pasienter lenger fordi den rødgrønne regjeringen bruker de opp på klima og regnskogprosjektet.

Følgende pasientgrupper oppfordres til å ikke ringe 113: de som bygde landet, de som kom til landet og de som falt utenfor landet.

"Frykt" Larsen opplyser att sakyndig trynefaktor vil avgjøre hvem som defineres ut etter de nye prioriteringslinjene og legger til att dette gjelder ikke ansatte på Storting, regjerning eller venner av partiet.

Lånekassen "Ønsket" Terrormål

I en undersøkelse utført av Lånekassens Uvenner svarer 90% att de ville bli lettet hvis Lånekasa ble sprengt i filler av terrorister. 9% svarer att de faktisk har vurdert det selv og 1% svarer ingen kommentar.

Norges Somle Baner

En pinlig undersøkelse viser at togene gikk raskere på 1800-tallet. Vedlikehold av banenettet bør heretter utføres av Norsk Jernbanemuseum.

Kriselandingsprosjektet

Norge satser i dag store ressurser på å utvikle bortforklaringer for rensing og lagring av CO2. Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen sliter med å forklare Stortinget hvorfor regjeringens månelandingsprosjekt blir utsatt, men står fast ved att de vil finne en troverdig løgn innen 2014. 

Kverneplikten

Norske tenåringers plikt til å bruke kroppen sin som levende skjold for å beskytte Afghanistan går ut over  beskyttelsen til Norge. Forsvaret ønsker derfor å innføre dobbel verneplikt, "de kan jo ikke dø to ganger... først Norge, så Afghanistan."

Anoreksia Skjerm

De nye flatskjermene er så tynne at du ser dem faan ikke lenger. Bilde forsvinner i tapetet. Reine bulimi apparatet.

TVNei

Det finnes to typer mennesker som ikke ser på tv. De som ikke har tv og de som jobber med tv.

Statens Stivesen

Statens vegvesen ber om at veg- og trafikkinformasjon som formidles videre følges av deres nye slagord "Veien blir til mens du går".