Statnett leverer strøm til fyrene langs norskekysten med sjøkabel

Ubåtstrøm. Kystnettet er mer omfattende enn bakkenettet for tv signaler og ett av de mest driftsikre anleggene i landet. Det står imot i alt slags vær og redder båter fra skipsforlis. -Når vi bygde kystnettet så vurderte vi master, men fant ut att bolter var billigere. Det blei mastprodusenten #@* sure for og det har vært ett #@* anspent forhold mellom oss siden.

Foto aslakr

Ingenlikerstillings nemda

Svikestilling. Det er i utgangspunktet ikke meningen att du skal like likestillings nemda, men det er ikke meningen att du skal mislike dem for å diskriminere ulike folk. Folk er forskjellige og må få lov til å være det uten at nemda tvinger dem til likhet. Da blir de jo sin egen motstander.

Foto Wendy Slattery

Ørkensjokolade

Ett fjernt stykke Norge. Når ble det norske fjell landskapet brun/gult? Når begynte norske kuer å gresse i luftspeilinger i Sahara? Norsk Konflikt Byrå er forundret over at denne forandringen har gått nordmenn hus forbi:)

Foto Freia Melkesjokolade

Vil du at typen din skal lukte gammalt krydder?

Pepperspray. Kokkene på Old Spice kjøkkenet har utviklet en ny innpakning som skal få unge nervøse menn til å kjøpe seg old selvtillit igjen. -Før så var det tøft å dra til sjøs, så da hadde vi ei seilskute på forsia for de som blei igjen på land. Nå er det kult å være neger. Derfor har vi slengt en Afro-Amerikaner på forsia. Så får vi håpe att gutta går fem på denne gangen og. For jentene gjør det ikke. Men de kjøper jo ikke uansett.

Foto bobster855

Politikere ut på anbud

Hønsehuer. Hvorfor skal vi betale 70 tusen i måneden for politikkarbeidere som ikke tar ansvar for sine egne handinger når de gjør feil? Sånne folk burde jo ikke koste mer enn ti femten tusen maks. Hvis dem ikke vil jobbe for det, da gir vi bare fordelingsoppdragene til noen andre partibedrifter.

Foto  Falashad

Skal de få publikum til å se norsk film bør de slutte å kalle den norsk

Bedre merking. Norsk er ikke ett kvalitetsord i denne sammenheng. Det er mer ett vær på vakt ord, se opp! Dette kan være ### dårlig, direkte pinlig. Det er mye bedre om publikum ser filmene uvitene om att de er laget i Norge og etterpå reager positivt "Var det virkelig en norsk film?! Det var det godt jeg ikke viste, da hadde jeg aldri gått og sett den".

Foto Lone_f

Skattejaktetaten

Boligsmell. Skattejaktoratet introduserer nye skatteregler som gjør det enklere for folk med egen bolig å få skattesmell. -Før kunne en fylle inn mangler som reduserte verdien på boligen. Dette er nå erstattet med fordeler som øker verdien, oppgir bruktskattselger Sigbjørn Johnsen.

 Foto Fylkestinget i Nord-Trøndelag

Legger ned elever

Bullshit. Isteden for å fortsette å legge ned skoler foreslår kommunene å legge ned elevene. -Da kan vi sparke alle lærerne og så slipper vi å bygge nye dårligere storskoler. Tenkt så mye penger vi sparer. Vi sparer så mye att vi ikke klarer å bruke dem.

Foto C. Hill

Homselogo

Gayoil. -Skulle tru de dreiv å bora oppi rumpehullet til folk etter olje. På spørsmål hva er det dere prøver å formidle svarer selskapet att de på ingen måte ønsker å fremstå som ett blomsterselskap. -Vi er like macho som alle de andre oljegigantene. Norsk konflikt byrå er ikke overbevist før de kliner til med en helvetes naturkatastrofe.


 Foto Statoil

Marienlyst Rikskringkasting

50 år og fortsatt like lokal. Det var godt tv-stasjonen minnet sitt publikum om sin egen bursdag fordi det var det vel knapt noen som hadde tenkt på. Til det er de nok for opptatt med å se på tv. Så skal de ha en stor takk for att de feiret den på skjermen, så vi slapp å reise oss opp fra sofan og ned til Oslo fra alle landets kanter. Betalt lisens får være gave nok.  

Foto Meta Bunker

Kristelig Minoritetsparti

Ett parti for ett annet århundre. Krf vil gjenreise partiet, men det spørs om folket er interessert i å bli kristnet en gang til. Nordmenn tror for sterkt på vitenskapen. Kansje de hadde hatt en sjans hvis de kalte seg Vitenskapelig Folkeparti.

Foto Kristelig Folkeparti

Kjøper kampfly for å sikre seg mot eldreran

Helvete heller. -Får jeg de jævlene på døra en gang til så bomber jeg dem tilbake til Romania, sier den søkkrike pensjonisten. -Neste gang de spør om jeg har noe vann til radiatoren skal jeg døtte F-35`n opp i tryne på dem og høre om de ikke har noe uran til bombene mine.

Foto  U.S. Navy

Die Hard in Norway

Selvmordsturister. Innovasjon Norge har ingen betenkligheter med å tjene penger på aktiv dødshjelp. -Det er jo mye bedre å ta livet sitt i naturlige omgivelser enn å ligge å råtne på ett sykehus. Å forlate livets reise på jorden med en grand finale ute i villmarken - det er hakke kulere.

Foto abbilder

Nedkjørt av media

Kollisjonsregjering. Etter att Ap, Sp og SV kræsjet sammen i regjering har de klart å styre unna de værste frontkollisjonene med folket. Noen bulker har det blitt, men ikke fler enn att det holder til mål. Og ditt skal de, samma hvor mange ganger de må inn i pressestoppen. Noen seier blir det neppe, men det viktigste er tross alt ikke å vinne - det er å delta.

Foto Arbeiderpartiet

Satser på Champions League seier i 2050

Eldrelaget. -Vi blir jo bare bedre og bedre med åra. Øver vi i 40 år til så tenker jeg vi harn, sier en opplagt Eggen på pressekonferansen foran kampen mot F.C. København. -De danske jouralistene vet ikke om de skal grine eller le av den 70 årige norske stand up trener`n. -Han banker jo driten av de fleste nå. Når han blir 110 kan dette bli direkte farlig.

Foto Ssppeeeeddyy

Iran øker voldseksporten med 30%

Fryktmarked. Iran har økt voldseksporten med 30% siste kvartal. Det er 15% bedre enn forventet og fryktsjonærne gnir seg i pungen. -Nå skal vi bare kjøre på og skape helvete så lenge det går og dumpe voldsprodukter i verdens markedet til det tyter over av blod.

Flag Marc Mongenet

Økonomisk omsorg

Millioner på bok. Avkastningen på ferdigproduserte barn er 4 ganger så høy som hjemmeproduserte. Hvis man da produserer for salg og importer for oppdrett kan det bli sykt lønnsomt ja.

Foto Cactus Patch

Skal utrydde prestisjedommen

Kampen mot fasadika. I Oslo rusråd diskuteres det heftig hvordan byen skal løse stafasjemisbruket uten å bruke hverken penger, tid, eller krefter på problemet. Blandt løsningsforslagene foreslås det å la problemet ligge, ignorere de som falt oppå samfunnet eller rett og slett bare gi faan. Det siste ser ut til å vinne gehør i år igjen.

Foto dalbera

Vil fjerne Vindern

Personlig tragediemisbrukere. -Vi kan ikke ha ett samfunn hvor folk daglig setter fasader rett foran tryne på oss, mener narkotikapartiet ved Oslo Rådrus. -De må behandles på reøkonomiseringshjem og vi begynne å sette krav, feks gjøre selvangivelsen sjæl. Jeg orker bare ikke eksponeres for disse ekstrem tragediene lenger. Riv Vindern og stu dem inn i en gård langt borte så vi slipper trynene på dem.

Foto hmerinomx 

Eliteringen

Eliten`s agenter. -Vi hadde valget mellom å løse rusproblematikken eller kjøpe inn nye sykler til politiet, da ble det sykler til politiet. I fjor hadde vi valget mellom å gi rusforbrukerne ett hjem eller gi politiet lønnsforhøyelse, da ble det lønnsforhøyelse. Året før der hadde vi valget mellom å verne Plata eller kjøpe inn nye batonger til å banke driten ut av rusforbrukerne, da ble det batonger. Bare de får nok penger så gjør de hva faan vi ber den om he he, sier eliteborgerne innenfor Oslo ring 3.

Foto IK's World Trip

-Jeg føler identiteten min truet på livet

Kraftferden i Hardangerfjorden. -Selv om jeg aldri har vært i Hardangerfjorden og sikker ikke kommer til å dra dit noen gang så føler jeg at Statskraft truer selvbilde mitt på livet med å bygge kraftlinjer gjennom hjernen min.

Nasjonalgalleriet vurderer fortløpende om de skal ettermale kraftmastene på brudebildet. -Vi får se hvor ledningen havner først. Går de under vann blir det adskillig lettere:)

avmaleri Wikipedia

Action Jesus

Kristen leir. Gud.2 er på farta og rekruterer unge hoder som aldri før. -"Kom til meg før Allah tar deg" selger utrolig bra, sier pastor Penger. -Budskapet er jo det samme, men det solgte ikke lenger. Vi måtte sprite det opp. Litt mer street. Det samme som islam egentlig. Trusler, vold, sex,... du veit...

Foto Jay Cables

Arrogantpartiet

Tut og kjør. Arrogantpartiet tar kraftig feil i sin fakta håndtering. Strømkabel under vann har vært praktisert i Oslofjorden siden 80-tallet, med svært gode resultater i 23 år. Det er ett argument for, ikke mot, herr minister.


Foto  lovelypetal
de syv mastene

PPT-tjenesten

Cash is king. Interpol kan bekrefte at Politiets Pengeforbruk Tjeneste (PPT) er flinke til å bruke penger. -De er som ett svart høl. Det blir aldri fullt, sier Interpools general sekretær. -Vi er minst 70.000 sikkerhetspleiere pr terrorist. Det blir litt overkill ja.

Foto Coyote2024

Vil Bygge kraftlinje over pyramidene

Egypt. Statkraft utland vil bygge kraftlinjer over pyramidene for å forsyne Kairo med strøm. Lokalbefolkningen og turistindustrien protesterer og skjønner ikke hvorfor de ikke kan legge kabelene under sanda. -Vi trenger jo faan ikke strømmen engang. Til det svarer Statkraft at noen ganger må en statsbedrift være litt asshole.   


Foto Hedwig Storch