Mora di! er det ordet innvandrere bruker mest

Språkvask. På andreplass kom morpuler og på delt tredje jeg skal drepe deg og faan. Nederst kom betale skatt og utenfor listen falt ord som gå i kirken ,ifølge Norsk Språkrot.

Blandt etniske nordmenn vant snyte på skatten. Delt andreplass mellom jobbe svart og lat og fitte kom på tredje. Nederst var dugnad og ordet bidra og felleskap har i følge språkrotet falt helt ut av dagligtalen og lever idag ett verna liv i taler.

Foto markhillary

Utdrikningspolitiet tatt med 0 i promille

Mistet jobben. -Vi så dem kom kjørende rett fram 10 km/t under fartsgrensa. Da skjønte vi att det var noe alvorlig på gang. Vanligvis pleier de å sjangle langt over fartsgrensa, forteller vakthavende festbrems.

-De virket som de overfulgte reglene. Jobben dems er å lufte ut all den aggresjonen som bygger seg opp i dette yrket. Tenk selv hvordan du hadde blitt hvis du skulle løse de oppgavene vi må og er nødt til å følge regler. Skjønner du eller?!

-Seriøst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Foto Espen Klem

Aksjekursen kræsjet i taket da det ble kjent at Drillo fortsetter

Alt for Norge. -Litt merkelig egentlig for jeg trener jo ikke børsen. Selv om mange der nede sikkert kunne ha godt av det, sier Drillo til NKB i ett falskt interju. -Men det overasker meg ikke. Aksjen er jo som sagt rund og  finanskrisen har jo vist oss at på finansbanen kan alt skje.

-Hadde de enda klart å vinne noen kamper for Norge hadde jeg kansje støtta børsgutta, men når de putter hele gevinsten i egen lomme kan de bare dra til helvete for alt jeg bryr meg.

-Ja, faan heller. Jævla drittsekker as. Jeg skal faan meg tape kamper for å ødelegge for dem. Bare på pur faan.

Foto Ole Kristian Losvik

Homofile mener Krfere kan bli Svere med hjelp av samtaler

Tusenårs hevn. -Hvis de går til psykolog kan de få hjelp til å komme seg ut av kirken og legge og til en mer realistisk virkelighetslegning. Krf er en sykdom de ikke kan noe for, derfor er de viktig att de får den hjelpen de trenger til å innse at Gud bor i en bok, ikke himmelen.

Foto Guillaume Paumier

Fraråder staten å innvestere i Breivik

Pengesluksaken. Investor Innebriksen tar verdipapiret fra munnen i siste nummer av Skatteflukt. -Vi snakker om så store summer at vi kunne hjulpet Hellas ut av finanskrisen. Hvis jeg skulle brukt så mye penger på en person så måtte det vært en med en revolusjonerende ide på størrelsesorden med pc`n eller oljen, ikke den minst verdifulle borgeren i landet. Det som surrer oppi hode til Breivik er ikke verdt hjernen det tenkes i engang.

-Jeg hadde ikke brukt tid og penger på å fokusere på han. Jeg hadde bare skuttn og satt inn alle resursene på offre og berørte. Det er jo verdifulle mennesker.

-Det blir bare latterlig å kjøre rettsak nå. Det finns ingen jury som ikke vil dømme ham til lovens strengeste straff og objektive jurymedlem kan du bare se langt etter. Skytn, bruk ressursene på de som fortjener det og bli ferdig med det. Det er ikke noe å gå å lure på. "Skal han bli dømt, skal han ikke bli dømt?" Skytn!


Foto allensima

River Journalisthøgkolen og åpner Tragedieskolen

Mediaverdig nedleggelse. -Medietilsynet uttaler i det de kaller landets siste pressemeldig att journalistutdanningen av i dag ikke har noe relevans fordi den forbereder studentene på en virkelighet som ikke eksisterer. Mens høgskolen kaster bort tid på fag som etikk, kildekritikk og moral er elevene ved endt eksamen totalt uforbredt på krisemaksimering, overvinkling, telefonavlytting, bestikkelser og ikke minst tragedieformidling. De kan ikke en gang stikke mikrofonen oppe i tryne på ett offer. Rektor ved institusjonen får også kraftik kritikk for å gi elevene en falsk følelse av å utføre ett samfunnsoppdrag. De gjør det for å tjene penger!

Foto _gee_

Skatteetaten prøvde å stjele 5 mill av Nerdum

Er det rart han sier nei?! Det opprinnelige kravet til aktor var 15 millioner. Retten nedjusterte skatten til 10 millioner. Det er 5 millioner over takst. Er det noen som skal i fengsel her er det skattevesenet.

Logo skatteetaten

Finner ingen som har bedt pressen dekke 22/7

Selvproklamerte informasjonsprofeter. NKB har i ukene etter 22/7 prøvd å finne de samfunnsborgerne som ba pressen dekke saken så til de grader grundig. -Vi har gått gjennom alle tipsloggene og det er ikke en eneste en som har ringt inn og bedt dem skrive om saken. Ikke en!

Er det ett tegn på att folk ikke ønsker nyheter om dette hver dag? -For å si det sånn, hvis du er frisk og ikke har ringt fastlegen, så ville det blitt litt kleint hvis han dukket opp på hjemme hos deg.

NKB kan i ettergalskapens navn fortelle att det var heller ingen lesere, tv seere eller leiemordere som ringte inn til nyhetsredaksjonene og ba dem ta livet av Tore Tønne.

Photo Dominique Godbout

Ansetter vektere med kjøpesenter erfaring til å passe på Statsministeren: Her skal vi ikke ha noe Secret Service

Hemmelige vektere. -Vi ønsker ikke spesialtrente styrker. Nei, 40 timers vekterkurs er mer enn nok. Kommer ikke på tale å bruke Telemarksbataljonen eller andre med terror erfaring fra Afghanistan. Den en timer lange selvforsvars undervisningen til vekterskolen er mer enn nok til å hamle opp med Breiviker som tror dem er breie over skuldra, sier Departementet.

Foto mr. Anderson

Ikke alle FrPere er terrorister, men alle terrorister er FrPere

Ensom ulv går ikke i flokk. Frp bakman Carl I Hagen snublet i egen retorikk og krakk intelligensen under en valgvake. Legene ved moralsykehuset sier att han er på bedringens vei og kan være tilbake i provotikken snart.  Litt ro og hvile er alt som skal til. Da får han nok tenkt seg litt om.

Foto Monticello Society

Kritikken må ta høyde for at Politiet er hevet over kritikk

Overfallskritikk. -Det er ikke rart at folk kritiserer oss når vi flyr rundt med øks i logoen vår, men vi kan ikke noe for at Staten kjøper jagerfly for å bekjempe terror. Hva skal vi med det? Du kan jo ikke forvente att en vanlig politibetjent skal kunne manuvrere ett F-16 fly,  sier PFU Politites Faglig Utvalg.

-La oss nå si att jagerpilot var en del av politiutdannelsen. Hva skulle vi med en JFS på Utøya eller i regjeringskvartalet? Gjort mer skade enn terroristen?

 Foto conner395

Taper 50.000 millioner på tilbakeringing

Etaten ringer aldri to ganger. Telenor og de andre myggaktørene taper penger på at folk slipper å betale mens de venter på å komme fram. -Egentlig burde de kun ta betalt hvis du fikk ordnet det de ville. Alle samtaler som ender i "setter over til", "sitter i møte", "er opptatt i telefonen", burde vært gratis. Ja, gitt skattelette, sier Forbrukermisbrukerne. Venter du mer enn 7 timer på det offentlige burde du kunne skrive det av på selvangivelsen på lik linje med pendleutgifter og boliglån.

Foto tma_ev

Aftenposten må skifte navn til Annonseposten

Tvungen navnsnevn. -Det må være minst 15% nyheter for att du skal kunne kalle det en avis, sier Nyhetstilsynet. Etter at forhåndsbestilt innhold ikke lenger regnes som nyheter falt avisens status. -De kan kalle det gammelheter, men de kan ikke kalle seg ukeblad. Til det er det for gammelt. Selv Se & Hør holder en viss standard og vil neppe assosieres med den slags.

Foto Institutt for journalistikk

Trafikanten.no fungerer bedre enn trafikken

Sanntid=revidert rutetid. NKB har gjennom en serie overfalsinterjuer kartlagt problemene med offentlig trafficking i Oslo. Her er noen av de beste svarene.

-Vi skjønner ærlig talt ikke hvordan vi har klart å få til dette. Det skjedde etter att de tok vekk stemplingsmaskinen. Plutselig fungerte alt. Før så var det en annen jobbkultur her. Skulle det bli hytte på landet så måtte det det. For hver klage lagde vi en forsinkelse. Folk slutta aldri å klage. Ble bare mer og mer, men når de innførte fastlønn fikk vi ikke noe ekstra for å fikse alt rote vi skapte. Det ble litt dumt å jobbe overtid uten lønn. Så da bare slutta vi å lage forsinkelser. "Petter"

-Det er mange grunner til att det har vært dårlig opp gjennom åra. En periode måtte du snakke dårlig norsk for å jobbe her. Også har det vært mye innavl. Før så kunne du ikke gifte deg med en som kjørte en annen linje. Gjorde du det ble ungene nekta å kjøpe månedskort og stengt ute på livstid. Det var det kontrollørene gjorde i mange år, jakte på barn av feilansatte. "Åge"

-Du måtte ha blodtype rhesus minus for å kjøre linje 5 til Vestli. Hadde du rhesus pluss måtte du bytte på Stovner med en som var Hiv positiv. Det var helt sykt. Att ikke flere tog kræsja er ett under. Sikkert mye pga skinnene. Hadde vi ikke fulgt dem hadde det gått rett vest. Det er ingen av oss som kunne veien. Vi hadde ikke hatt sjans ute i trafikken. "Camilla"

Foto Phillie Casablanca

Slår ett slag for festlige verdier

Full og ingen hemninger. -Ja, det blir fort kjederlig med disse vestlige verdiene, sier are Hansen fra Fredrikstad. Frihet og demokrati er ikke spennende i lengden. Det er på høy tid med noen verdier fra østkanten. Litt rett fra levra, fredagspils og pannekaker i hvit saus. Ja du skjønner hva jeg mener.


Foto Bernt Rostad

Norge tilbyr å sende jagefly til London

Engelsk vår. Etter de velykkede bombetoktene i Libya tilbyr den Norske prministeren å bombe rebellene tilbake til Victoriatiden. -40 F-16 fly står klare til take-off. Det Britiske forsvaret er jo i Afghanistan. Det er ikke rare greiene de får gjort. Vi kan jo ikke støtte frigjøringsbevegelsen som i Libya... Det bare går jo ikke. Hallo. 
Foto StuartBannocks

Fant masse bærsj

Shit happens. Det Norske og Statbæsj gjorde nylig det største funnet av dinosaurus ekskrementer i Nordsjøen på 20 år. -Jeg har aldri sett så mye dritt før, sier letelederen. Denne havdoen er på mellom 40.000 og 80.000 millioner liter bæsj. Det er den mest imponerende bæsjeforekomsten siden Stockbæsj.

-Det er nok dritt til flere hundre BP katastrofer. Med dagens råbæsjpris er det nok penger til å tredoble kloakfondet.

Foto mrpbps

Børsen falt 40 meter


Nedgangstider. Så fort nyheten om stagnasjonen i amerikansk økonomi spredte seg sank børsene over hele verden. 

-Det virker som om hele det kapitalistiske systemet er basert på kvikksand, sierHilde Traider. Og jeg som trodde det var ett luftslott... Det var den fallskjermen. Hva skal jeg med den når bobla synker? Dette er urettferdig. Kirkene står fortsatt selv om nesten ingen tror på dem lengre. 

Foto horslips5

Slutt på segregeringsegg

Hønefengsel. -Fra 1 januar 2012 er det ikke lenger lov å fengsle gravide høner. Det er lov å sette dem i bås, men ikke med gitter. Og det oppfordres til at høner, som andre norske dyr, skal få ferdes fritt i samfunnet.

Rema 1000 går i bresjen for att hønene skal ferdes fritt og nekter gamle rasister å selge egg i butikken. -De kan stå i bur nede i kjellern og selge dem der, sier Remas frigjøringsgruppe.

Apartheidlagets frittgående bønder lover at de skal fortsette å holde høna nede. -Hva kom først? Buret eller bonden? Det var bonden! Uten buret blir høna spik spenna gærn. De kommer til å fly rundt å verpe overalt. I veien, oppi sko, på dass, i senga. Jokke på katter. Hakke høl i bildekk, pungtere fotballer, hageslanger... Vekke hele nabolag med den helvetes gævlinga si. Herregud for noen drittdyr.

Foto sk8geek

Legemiddelindustrien bør smøre pasientene

Feilsmøring. -Det er tross alt pasientene som svelger disse pillene. Da er det bare rett og rimelig att de får fordelene også. For hver lege de rekruterer til å skrive ut medikamenter bør de belønnes med en flaske rødvin, 10.000 kr og en safari tur til Afrika av preparat produsenten, mener Likesmøringstilsynet.

Foto RichardBH

Lanserer massemorderfilter for å stoppe manifester

Terrorspam. -Det er ikke særlig hyggelig å få en massemorder i posten. Derfor oppgraderer vi sikkerheten slik at ikke flere gjøkhuer gjør som Breivik, sier norsk post.

Flere mottakere av Manifestet sier at de trykket på delete knappen før de så hva eposten inneholdt. Mange skal også ikke ha sjekket spam boksen. -Det er ferie. Noe revolusjon nå, nei, jeg har lyst på is jeg.


Foto Generic Brand Productions

Fjordmannen flytter til Gibraltar

Øymannen. -Frykten for Islam ble brått byttet ut med frykten for... islam og eller nordmenn? Eller bare min egen fortid? Det har ikke vært lett å tenke klart etter jeg ble avslørt som Breiviks tankehelt. Ikke det att jeg tenkte så mye annerledes før, men nå går det virkelig i surr.  

Foto Gibnews

Breivik setter krav. Vil undersøkes av utenlandsk sjiraff.

Terror mannekeng. -Han krever å snakke med satan også. Vi har prøvd å forklare att satan fins ikke. At det er en menneskelig konstruksjon, akkurat som den fantasiverden han lever i, men vi når ikke frem, sier politiet. Derfor installerte vi en telefon i buret til pappegøyen Bundras og siden har de pratet sammen dag og natt.

-Det mange skruer løse, vi må ta en av gangen, sier forsvareren oppgitt.

Foto EFFER LECEBE ARTIST PEACEKEEPER

Staten går til sak mot Odd Nerdrum fordi han er 100% Odd Nerdrum

Når staten maler sin egen kake. -Å gå sine egne veier i ett land der alle går i ring straffer seg. Siden staten ikke fant noe i veien med stien han gikk måtte de vel finne på ett eller annet faan da. Dette er helt absurd, sier Sunn Fornuft til NKB.

Foto deflam