Hvorfor er bare Nerdrum tiltalt? Hvorfor er ikke galleristene, kuratorene og politimesteren i Kardemomme by også tiltalt?

Skattefaan. Tror du virkelig att en Nerdrum i en alder av 60+ plutselig fikk for seg att nå, NÅ skal jeg svindle staten for millioner av kroner. Hvis det er en rød tråd gjennom Odds liv så er det ikke ubetalte  regninger, men malerkoster.

Foto deflam

Staten har flest svindlere på lønningslista

StatsCrime. -Det gjelder alle slags kriminelle, voldsmenn, ransdamer, voldtekskvinner etc etc. Sånn blir det når hver tredje av vår nasjonale arbeidstokk jobber i samme "firma", sier anonym "Trulsen" i statens internpoliti.

Foto SpecialKRB

Finansministeren: -Vi kunne jo ikke si rett ut att vi blåser i de fattige

Soria Moria kvitterningen. -Fortvil ikke, vi er ikke ferdig med å ignorer dem ennå. Vi har fortsatt to år igjen hvor vi skal gi fullstendig blaffen. Hadde vi brukt all den energien vi satte inn for å redde finansfolket fra å havne i fattigdom på dem som allerede var der kunne vi reddet hele verden, sier Finansministeren.

-Ærlig talt, hva annet skulle vi sagt? Vi hadde ingen ting å vise til. Vi måtte spille på folks samvittighet. Vi hadde aldri vunnet valget hvis vi sa rett ut at vi skal kjøpe opp verden. Det er vel ingen som velger noe sånt.

Foto Eivind

Hvorfor reagerte ikke forsvaret 22/7? Er ikke en 900 kilos bombe foran regjeringsbygget en tydelig nok invitasjon?

Kritikkmord. Arbeidsfordelingen er som følger, politiet håndterer tyver, mens millitæret tar terrorangrep. Men når bomba smalt satt det norske forsvaret på ræva og tenkte "Vi ser det ann". Militæret var så feige att de skjøv politiet foran seg. De tør ikke engang stå frem og ta kritikken. De skylder på att politiet ikke ringte og ba om hjelp. Det er ingen som skal ringe. Tror du Hitler ringte 8 april? Initiativet skal tas selv!

Foto IDS.photos

Korridorpasienter blir kontorpasienter

Pasientrotter. Sent i går formiddag etter att ledelsen hadde gått hjem, tok legene ved Oslo Universitetssykehus i bruk kontorene dems for å få bukt med plassmangelen . -Her er det helt flotters! sier Asle, som er operert for tillitsbrudd. Prima utsikt og snitter til enhver anledning. Det er så fett at jeg blir motivert til å bli syk! Detta skal jeg gjøra igjen.

 Foto UggBoy♥UggGirl [ PHOTO // WORLD // TRAVEL ]

Hadde rett igjen - igjen

Fanken. Kjeltringene stikker av mens politiet kartlegger om Breivik gikk til høyre eller venstre . Hagen gikk ut og advarte mot dette og ble lynsjet av en offentlighet i sjokk.

Nå er sikten bedre og NKB spurte en av lynsjerne om det var så dumt å advare mot å sette så inn store politistyker når vi vet han er skyldig? -Ja, Hagen har alltid feil. Det er så deilig å ordbanke ham når han ypper til språkbråk, sier forman i Anti Hagen og alt som lukter Hagen. Jeg trodde virkelig vi hadde banket ham opp for godt nå, men tror du ikke det blir en runde til a. Det tar aldri slutt det her.

Foto FrPMedia

Nyinnsatt søker voldspermisjon

Prison Inn. Ronny synes det er rart att han ikke fikk dette automatisk etter att han sjekket inn på fengselskjeden No Choice. -Dette er en helt ny tilværelse for meg. Jeg får ikke tid til kjeltringstreker når jeg må passe på soningen hele dagen. Får ikke ett sekund fri. Vokterne krever oppmerksomheten min hele tiden!, sier fangen.

NKB kom ikke i kontakt med ledelsen, men spurte fengselsdirektøren for Dilla landsfengsel om hun tror søknaden blir innvilget -Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!

Foto Justis- og politidepartementet

Bygdepasientene mangler det unike ved bygdeorginalene

I individets tjeneste. -Før satt dem langs solveggen og koste seg med en murer og det kom alltid en artig replikk når man gikk forbi. Idag sitter de bare  og stirrer ut i løse lufta sommer som vinter, sier Pål. -Det er det samme tomme blikket, samme digre pillemagan og de trege refleksene overalt. De ser deg ikke før etter att du har gått forbi. Det ække mye orginalt. De gamle kara var jo noe av attraksjonen ved å bo på landet. Skjønner godt att folk flytter til byn nå som de sitter og visner.

Foto Pedula Man

Gjør bare fotoshoot med politikere hvis det er noen deilige damer tilstede

Liker å drømme oss bort litt. -Vi takker nei til alt etter valgene, uten pr gidder vi ikke. Dessuten er maten så dårlig når ikke fotografene kommer. Vi pleier å tyne personalet no jævlig dagene før politiker shootene. Bare klager og syter. Du verden som det hjelper. Vi får den sørvis vettu. Helt konge!

Foto Ernst Vikne

Valgobservator fra Polen advarer mot tankegodset til SV

Sovjetisk Venstreparti. -Vi polakker latterligjør Kristin Halvorsen, ikke Carl I. Hagen, forteller observatoren. -Vi vet hvilket helvete 100% Sosialisme er. Vi har klødd oss i hue mange ganger og lurt på om dere nordmenn har fått med dere det som skjedde i Sovjetunionen. Det pågikk i nesten 100 år og hundre millioner mennesker ble drept. Isteden for likhet fikk vi ett lik hver. Ja ja, nyheten har vel kansje ikke kommet til Norge ennå...

Foto infomatique

Hvordan ville Norge sett ut uten Carl I. Hagen?

Mr Anti-Prauda. -Vi ville vært en frivillig satelitt stat som fulgte alle påbud fra Sovjetveldet selv om ingen i maktens sentrum ba oss eller var interessert i hva vi ville, sier fremtidiker Arne Annerledes i Alternativ Sannhet. -Det ville sett bra dumt ut etter at muren falt a. Takke seg til Carl, ellers hadde vi blitt ledd av sammenhengende i 30år. Det var jo ingen andre utposter i det Sovjetiske riket som la seg flate frivillig. Bortsett fra oss da som hadde blitt liggende hvis ikke var for Hagen. Han har fungert som en internasjonal humoravleder. Isteden for att de ler av oss ler vi av han. Det er jo ingen som har skjønt hva han sa før 20 år etter, bortsett fra innvandrere og politiske asylsøkere fra tidligere Øst Europa. De viste hvilket monster SV kan utvikle seg til. Vi burde hedre ham med en hovedgate, ja, en egen Carl I. Hagens gate.

Foto FrPMedia

Ordforfører

Innvandrermester. -For å vinne ett valg er det avgjørende få flest mulig kvinner inn i sengelokalet. Om jeg fortjenter deres stemme kan de jo umulig vite på forhånd. Først flere år senere vil de ha grunnlag til å vurdere om jeg var rett man å satse på. Men da er det forsent, selv om jeg fikk mitt, sier Larry.

Foto axeldeviaje

Lukker låste dører

Politiets Selvsikkerhets Tjenste. PST bekrefter ovenfor seg selv att de har fulgt alle regler og kan ikke på noen måte kritiseres for den manglende evnen til å avverge 22/7. -Det står ikke i reglene att vi skal tenke selv, det må andre gjøre. Regler er til for å følges, sier Janne Kristiansen.

Foto Justis- og politidepartementet

Satte lisenspengene i vrangstrupen når det ble kjent at NRK skal lage TV-serie av 22/7

HVA?!!! -Har det ikke vært nok drama nå for faan, spør Fredrik Olsen retorisk. -Nå er det nok. Som en reaksjon har jeg satt av 40 mill fra pappas midler til å lage en 100 episoder lang tv-serie om alt som går galt i NRK. Jeg tror faktisk ikke vi får plass på 100 timer, men vi skal prøve.

-Ronny, realitystjerne slash kompis klikka helt da når jeg fortalte det. "Filme de selvopptatte egotripperne på Marienlyst? Det blir bra tv!!!


Foto avankimmenade

Forbrukerombudet vil innføre løftegaranti

Reklamevalget. -Hvis politikerne ikke innfrir løftene innen 2 år bør velgerne ha mulighet til å klage de inn til Forbrukerombudet, sier reklamepolitisk talsmann ved F. -Vi oppfordrer alle med brutte løfter til å bruke klageretten. Da kan vi tvinge dem til å levere. De fattige kunne jo for eksempel kreve stemmene tilbake. Da hadde det blitt fart på de rød grønne regjeringsløftene.

Arbeiderpartiet