Akademikerroman topper kiosklitteraturlistene

Kristin Lavvannsdatter. Historien om studinen som må strippe for å spe på studielånet er utsolgt fra Snuskforlaget for femtende gang på rad. -Neste opplag trykkes i så stort opplag att 4 norske papirfabrikker må gjenåpnes midlertidig for ikke å påvirke verdensbalansen i papir, sier Daglig slesk Tor Sleip Jensen.

Oppfølgeren er allerede skrevet, men holdes tilbake intill ener`n har solgt ferdig. -I 2ern mister Kristin studieplassen pga høyt fravær og må velge om hun vil satse på studiene eller strippingen.

I følge uoffisielle kilder NKB ikke har snakket med er en 3er også underveis. Da møter Kristin en professor på Universitetet som tilbyr seg å hjelpe hvis hun slutter med strippingen og satser fullt på knulling.

 Photo Pole Waxers- Metro Atlanta's Sexiest Pole & Exotic

21 års halshogging

Giljo Tidende. Skarpretter tilsynet, som har ligget brakk siden dødstraff ble aviklet i Norge, ser nå muligheten til å skaffe sine medlemmer jobb.

-De har ikke til salt i såret. Yrket er ikke godkjent for arbeidsøkertrygd. Noen har vært heldige å få jobb i utlandet, men alle kan ikke flytte utenlands når de har familie hjemme, sier kverneombud Killstad.

-Vi har norsk strafferett opp i halsen. Derfor reagerte vi motsatt proporsjonal på 22/7.  Ferdighetene er muligens litt rustne, men hvilken skade gjør det om vi misser på første?

-Det er nok av tid til å lære når en begynner i feil ende og jobber seg oppover. Etter 21 år tørrtrening tenker jeg vi treffer blink.

 Foto Der Vollstrecker

Nasjonalt traumekort

Vel vel...ferdsstaten. Helse Best`s visjon er att folk kan bruke samme adgangskort til alle offentlige instanser. -Vi ser folk kvier seg for å ta kontakt med det offentlige, derfor er det viktig å senke terskelen slik att de tør oppsøke oss, selv om de vet att vi mishandler dem, sier budsjetthenretter og ekspert i psykisk overførbare lidelser Tafser Bøddelsen. -Med ett slikt kort slipper de å sitte i kø på venteværelser, de kan bare gå rett inn, bli ignorert, trakassert og økonomisk voldtatt.

Foto abbilder

Installerte ekspert filter på pc`n

Meta hermetikk. Det store spørsmålet som har opptatt mennesket til alle tider er hva er meningen med livet, ikke hva er meningen til kommentatorene, sier steingamle Frøydis Oldeman. De har misforstått fullstendig, poenget er å stimulere til undring, ikke svaring.

-Ærlig talt, hvem ønsker å legge på seg meninger?

 Foto 85mm.ch

Flere og flere elg bruker Sverige som do

Norges konge. -De kommer inn til Norge i lysningen, gresser hele dagen før de går hjem og gjør fra seg i Sverige. Mange elg velger å gå tilbake til Norge og sove her etter att de er ferdig på do, sier Arild Kvae i Svisker og Jegermeisterforbundet.

-Hvis de vokner midt på natten og må på do, går de til Sverige av ren respekt. Rekker de ikke grensa i tide velger de ut en svensk registrert bil. Og får de diare blir de over kjølen til det har gått over.

 Foto Grong Kommune

Var drita når han laget pol logoen

Effektiv kommunikasjon. -Jeg skulle tegne en V, men det så mye krusseduller at jeg ble nødt til å skrive Vinmonopolet ved siden av så folk skulle skjønne hva Vèn sto for, sier reklamemann Nils Tørstesen.

Foto Murgh

Vinmonopolet innfører "Statoilkoppen"

Intravenøs reklame. For 1499,- kr året kan du drikke så mye alkohol du vil på alle Vinmonopol utsalgene i Norge.

Den nye markedsføringsjefen i det Statlige utsalget for flytende dop er spent på hvor lenge han får fortsette.

-Jeg regner med å havne i fengsel før neste "gi unga sprit før trener`n tar dem" kampanje. Vi får se. Det er det som er spennende med alkohol. Du vet aldri hva som skjer.

Foto Augustebon

Savner pausefisken

Mediaman`s friend. Pausefisken er det programmet flest nordmenn ønsker seg i reprise akkurat nå. Selv TV2, som aldri har sendt pausefisker, blir nedringt av seere.

-Kan dere ikke vise litt fisk a? Bare littegran? Vis i det minste reklame for fiskepinner a?

Foto Mojando

Er mett på mediedekningen av poteter

Mr. Potato Head. Hvordan skulle media overlevd uten poteten? Hva skulle de skrevet om hvis de ikke hadde hatt poteten å ty til i krisetider?

-Beklager, men jeg klarer ikke mer poteter nå, sier Roger oppgitt.  Hjernen min bearbeider ikke alle inntrykkene raskt nok, så det samler seg masse potetskrell i hodet mitt og nå er bingen full. Jeg må få tømt disse før jeg kan fylle på med nye.

 Foto Marco Arment

Norske fjorder skrumper!

Vannskjøttet. -De har slukt så mye vann att de har fått skrumpfjell, sier vassdragsekspert og lokalkverulant Fritjof Bernt. -Skal vi beholde disse turistattraksjonene må vi enten stenge vanntilgangen klokken 6 om kvelden, sende de på avvanning eller begynne med fjordoppdrett.

-Utviklingen går feil vei. Vi vokste opp med vann til knærne. Vi lærte å kråle, ikke krabbe. Vi svømte til skolen vi. Gå, det var noe vi gjorde når vi fikk båt.

Bernt er redd den globale oppvarmingen ikke går raskt nok til å demme opp for de tørrlagte elvene. -Det er lov å håpe på Dodraugen. At han skal rydde opp. Men han er jo ingen engel... så da går det vel ikke.

Foto Navigare necesse est

Kom frem med lavhastighetstog

De lange linjer. Etter all debatten rundt høyhastighetstog var passasjeren på Bergensbanen direkte overasket av att hun kom frem. -Nei, dette hadde jeg ikke forestilt meg. Jeg trodde det skulle gå til helvete. Jeg har nettopp skilt meg og klarer ikke begå selvmord. Derfor tenkte jeg "hvorfor ikke ta toget isteden?". Vi kommer sikkert til å bli stående på fjellet og sulte ihjel, mens venner og familie tror jeg "offret meg" for høyhastighetsaken.

-Nei, så jeg var ganske skuffa når jeg skled inn på perongen. Jeg burde forstått att noe var feil da toget gikk, sier "Anne Anonym.

Foto abbilder

22 juli kommentator: Nå er jeg veldig viktig!

Gjør døren høy og porten vid.
Her kommer media med dårlig tid.
L.A. Law Norway. Kjendishue, tryllekunstner og samfunnsrefser etter oppmerksomhetsbehov Bjarne Pling ofrer sitt stille liv på landet for å fortelle oss det vi blir fortalt.

-Jeg ønsker å formidle det samme som alle andre. Noe annet ville vært pinlig.

-Jeg gjør ikke dette for å gå dommerne i næringen... jo, jeg gjør det... selv om hensikten bare var å ta æren.

Foto Bjoertvedt

Drillo leser korektur på Guinness rekordbok

Hat trick. -Jeg skulle gjerne sett at landslaget var nevnt litt oftere, sier faktaknuser og landslagtrener Egil «Drillo» Olsen.

-Nå er jeg så heldig at jeg er i en posisjon hvor jeg kan gjøre noe med det. Derfor har jeg bedt om utsettelse til etter VM i Brasil 2014.

-De har vi banka både hjemme og i VM. Det eneste som mangler nå er bortebane.

Foto Christian Langfeldt

200 millioner kr i året for å drive Kongehuset er billig

Kongen på haugen. Her snakker vi 8760 timer dramaproduksjon i året. Det er en prislapp selv ikke underbetalte kinesiske filmarbeidere klarer å matche. Skulle Hotel Cæsar gjøre noe lignende ville det kommet på 87 milliarder - og da snakker vi såpe kvalitet.

Foto ChristianHolmer

Pressetalskvinne tisset på tv journalist

Informasjonsforvrenger. Etter at Etaten ble tatt med buksene nede så pressetalskvinnen ingen annen utvei enn å legge seg flat og urinere på intervjuerne.

-Enkelte situasjoner kan en ikke snakke seg ut av. Her var det bare å vise den usminkede sannheten, sier Løgnhild.

-Vi erkjenner å ha begått en feil, men har ikke tenkt å ta lærdom av det. Tvert imot vil vi fortsette som før og late som om dette aldri har funnet fant.

Foto ucloccupation

Rettspsykiatrien har lidd av gruppepsykose

De usakkyndige. Etter årevis med selvrus konkluderer pyskiatrien att det ikke er så lurt å vurdere andre i en boble.

Fagmiljøet sender en sår takk til media for å stikke hull på systen, men minner om att det vil ta tid før alt verket renner ut.

Foto monkeyatlarge

Tyv skrev krim istedenfor å gjøre brekk i påsken

Innbruddsforfatter. På opptaket ser vi att tyven plutselig legger nedbrekkjernet i det han oppdager overvåkningskameraet inne i bokhandelen. Det vi ikke ser er at han går hjem og skriver en spenningsroman om hvordan dette kunne gått.

-Etter 30 år i bransjen slo det meg att dette kan jeg beskrive mye bedre enn de bøkene jeg var i ferd med å stjele. Bøker er så dyrt og lett omsettelig att det er attrakivt for oss småkriminelle. Ved en tilfeldighet leste jeg en og fytti rakkern a dårlig. Norske krimforfattere kan aldri ha stjålet så mye som ett brød, sier Ronny.

-Jeg håper boka mi selger såpass att jeg klarer meg ett par måneder. Det ville vært for ille hvis skrivinga gikk opp i stjælinga.

Foto swanksalot

Mannegruppa Caroline kjemper i motbakke

Maskulinisme. Den høyreradikale maskuline organisasjonen, også kalt ytterligående menn, prøver å gjenninnføre uansvarlighet i det norske samfunnet. -Vi ønsker å gå foran som ett dårlig eksempel og det føler jeg vi får til. I dag skulle vi jobbe med retten til å stikke av, men siden alle stakk får vi ikke gjort noe. Vi klarer lissom å få gjort det vi skal uten å gjøre det.

 Photo BrianHenry ////|//

Det fantes ikke kvinner i Norge mellom 1940-45

Ordet mannekeng kommer fra ordet
mann og kveg. Her fra dogwalken til
motefremvisning  i Mannelia 1942.
Jentene på skogen. Skal vi tro krigslitteraturen kom kvinner først til landet etter 2 verdenskrig. De hadde vært her tidlig på 1900-tallet en gang, men så dratt igjen pga det kalde klimaet.

Barna de satt igjen vokste opp og ble til hardkokte slåsskjemper. Når tyskerne kom fikk de så mye juling att damene flyttet tilbake for å se på.

Norge var på den tiden ett homokulturelt samfunn og overgangen til en flerseksuelt tilværelse gikk ikke smertefritt. Det ble mye huff og æsj og isj, men ikke mer enn at det har blitt 5 millioner av oss.

Foto Trondheim Byarkiv


Vannstanden i Mjøsa stiger pga bildumping

Waterworld. Forsikringsvindelsnemnda regner med att det ligger 1.3 millioner biler på bunnen av Mjøsa. Hvis folkekriminelle fortsetter å svindle i det tempoet vil innsjøen snart renne over.

Hamar, Norges svar på Amsterdam, ser positivt på utviklingen. -Da slipper vi jo NSB og alle bomstasjonene, vi kan jo bare ta båten til Oslo, skryter Pele Vannpropell.

Foto Sindre-Wimberger

Breivik saken bør flyttes til Strasbourg

Dommedag. -En forbryter av det kaliberet bør stilles til ansvar for sine handlinger og ikke sykeligjøres for å opprettholde nordmenns selvbilde. De kan være like onde som andre mennesker, uttaler EMD i en sunn fornuft melding.

-Vi har sett ett økende antall tilfeller hvor staten går inn og diagnosemobber innbyggere som ikke går i takt. Hvis ikke Norge slutter med dette vil vi gå inn og degradere det til verdens verste land å bo i.

Foto Djtm

Arrangerer dopapirfestival

Utekulturhus. Det fisefine arrangementet Tørk er forventet å tiltrekke seg nye grupperinger av samfunnet som kansje ikke er så kjent med kultur fra før.

-Ja, det er det vi håper på. Narkomane som prøver papir blir fort avhengig etter ett par ark. Lavterskelpapir er som kjent inngangsporten til tyngre litteratur og før du veit ordet av det sitter de nede på Litteraturhuset og fordyper seg i klassikerne, forteller bostavdealer Fritjof Rar i Bokpusherforeningen.

Foto Signe Karin

90% av Norges akkord ansatte har påskeinfluensa

Dette er det siste Narvesen sjefen på Fjøstamoen så av sine
ringeslaver før de forsvant "sporløst" på fredag.
Deltidsgøy. Butikker, bensinstasjoner og kiosker har så stor gjennomtrekk av ansatte att de som blir igjen får influensa. -Det er ikke sunt å jobbe i sånn vind, da blir man sjuk, forteller arbeidsmiljøforsker ved institutt for Kvasiologi Arne B. Tullstad.

Det var så kraftig vind før påske att de fleste løsarbeidere blåste bort. -På de fleste arbeidsplasser er det bare snakk om tid før man blåser bort. Det kommer ann på vindstyrken.

Foto martin.rodvand

Breivik bæsjet på seg under avhør

Paranoid schizofren mage. Terroristen krever å få sitte i bleie slik at han slipper å be om pauser i avhørene for å skifte underbukse.

Høysikkerhetsfengslet har gitt etter for kravene og importert Asiatiske elefant bleier til Breiviks utilregnlige mage.

-Vi har observert avføringen hans over en tid nå og magefølelsen vår sier att det er best å gi etter i dette tilfelle. Sprutbæsj på åpent kamera med hele verden til stede er ett syn vi helst unngår, sier de sakkyndige.

Foto  SCA Svenska Cellulosa Aktiebolaget