Norwegian blir luftgruve

Lavsikkerhetfly. Linh fra Vietnam ser frem til å bli lavkostarbeider på Norwegian`s langdistanse flyvninger. -Det spiller ingen rolle hvis flyet faller ned, jeg er nederst på rangstigen alikevel.

Men hun er sterkt imot at selskapet skal skifte navn hvis det flagger ut. -Hvis de kaller det Not Good Enough For Norway eller Fat Shareholders jobber jeg heller i Nam Air.

Norwegian bekrefter ovenfor Luftfartverket at de ansetter kamikaze piloter. -Det gjelder det å snu det dårlige nivået til noe positivt.

Foto Kuba Bożanowski

Store deler av Norges befolkning sørger over hasjbeslag

Flagget på halv stang. 500 kilo hasj på vei til Norge har blitt stanset av Kripos og hasjfolket klør seg i rastaflettene over hvordan dette kunne skje.

-Vi må få bedre veier, sier hasjnyter. Så må vi få på plass bedre infrastruktur og kollektive smugleruter.

-Det må også satses mer på kortreist hasj og økologisk dyrking allà brukerns marked.

Foto WalkingWounded

Politiet stiller seg uforstående til at hasj kan ha positive sider

??? Att så mange som nesten hele verdens befolkning under 40 har prøvd det og at folk er villige til å begå krimminelle handlinger for å nyte det, kan umulig ha sammenheng med at de liker rusen, mener politiet.

-Ja, det mener vi. Og ikke bare det, vi mener også at vi vet bedre enn andre hva de bør gjøre. Derfor teller vår stemme mer enn det norske hylekoret.

-Folk liker egentlig ikke hasj. De vet det bare ikke selv. Dette vet vi som aldri har nytt det fordi vi lar oss ikke påvirke av rusen.

Foto WalkingWounded

Storo Storsenter setter pris på å bli forbundet med hasjliga

Storartet. -All reklame er god reklame, sier en annstrengt senterledelse som var uvitende om millionomsetningen i kjelleren under senteret.

-Men, meningen er at de skal sette fra seg bilene nede og bruke pengene oppe. Dette er ikke noe drive-in senter. Så vi er glad for at politiet stanset den illegale handelen, når det er sagt håper vi de tar til vettet og bruker milionene oppe i senteret neste gang.

Foto Wikipedia

Dubai politiet sjåver åff i dollarglis, andre rir på hest & bæsjer

Turist magnet. -Her i Norge brukes hesten aktivt i bekjempelsen av kriminalitet, så det blir feil sammenligning, sier politimester Bastian i Oslo.

-Hvor mange ganger har ikke sporhesten skremt vekk uhygeniske tiggerne ved å bæsje på dem? I sommer iverksettes forebyggende bæsjing på de aktuelle områdene. De blir omgjørt til dyretoalett.

-Hvis de aggresive grise tiggerne fortsatt ønsker å bruke EØS avtalen så er de hjertelig velkommen til å sette seg ned i bæsjen.

Photo Dubai Police HQ

Hotel Helvete

Reality ræl. Produksjonsselskapet bak Hotel Cæsar møter gehør når de prøver å presser 2 kroner ut av hver budsjettkrone.

Før kunne de satse 1 krone og få 2 tilbake, men nå må de satse 1 og skvise ut 2 for å møte den synkede kvalitets konkuransen.

Nivået er jo ikke det samme lenger...

Foto cluth

Lovisenberg økonomiske sykehus ansetter geiter

Back to the future. Etter årevis med gjennomtrekk blandt portør staben fant sykehuset ut att det er billigere å bruke geiter ved rovdrift. -Faren for at de stikker av er lik null og verdifull kunnskap forlater ikke bygget siden de en noen pappskaller.

Sykehuset tror overgangen til pasienttransport med geiter vil gå smertefritt inne siden de allerede behandler portørene som dyr, men ute i trafikken vil de ikke gå over til geiter riktig ennå av erstatningsmessige hensyn. Det er ikke alle forsikringsselskaper som er hypp på geiter.

Lønnsmessig er det veldig gunstig for sykehuset siden de ikke trenger å tenke på lønninger, ikke att de gjør det, men nå kan de betale dem i gress!

Dessuten så har de hatt geiter på bruket før. Før krigen klippet de gresset og lagde ost så dette blir nok kos.

Grafikk Wikipedia

Oppfordrer søkere til å snakke dritt om forrige arbeidsgiver

Firmabæsj. -Det er eneste måten å bli kvitt useriøse aktører, sier headhunter Daniel Jegersen.

-Så få ut gørra. Tøm deg skikkelig på interjuet og søknaden for den slags skyld. Vi som leser alt dette ser jo tydelig hver møkkafirmaene er.

-Vi hadde en søker som fikk topp jobb fordi han bretta ut hvordan det forrige arbeidsstedet utnyttet ansatte. Han la ut om alt faanskapet han hadde gjort for å stanse bedriften og vi ble så imponert at vi anbefalte ham til en stilling langt over kvalifikasjonene hans.

-Det kan lønne seg å være jævlig mot de jævlige, men det beste er å være brutal. Da vet vi att vi har med en ekte kandidat å gjøre. Alle kan slenge kaffe i tryne på sjefen, men ikke alle slårn ned med balltre.

Foto livehome

60 tusen tonn snø ligger klar til å rase ned fjellveggen

Luresnø. 900 milliarder snøkrystaller har gått sammen om å lage ett snøras av dimensjoner. -Vi prøver å sette ny katastrofe rekord og venter bare på att noen idioter skal utløser det, sier Fjell Tore til Turnytt.

Foto Harald Groven

Åpner studenthotell på Bali

Bedre pent enn aldri. -Tanken er at norske studenter skal slippe å rake rundt gatelangs for å finne et sted for natten. Vi kan jo ikke forvente at norske utenlandsstudenter skal ligge med hvem som helst, sier ANSA`s liggeansvarlig.

-Dessuten er det godt å ha noen å saksøke.

Foto Rudy Herman

Mistet løstelefon igjen

Og jeg bare hallo. Wilde har kjøpt i gjennomsnitt 4 løstelefoner pr år siden hun sa opp fasttelefonen. -Egentlig sa jeg`n vel aldri opp. Jeg slutta bare å snakke til`n. Aner ikke hvem som eide`n jeg as. Det var sånn gæmlis greie. Øh!

-Men det med løstelefoner er noe herk as. Jeg klarer ikke å holde på dem. Jeg er for løs på trån. Og det nytter ikke å rope etter`em eller. Uansett hvor mye jeg prater hører de ikke etter. Jeg må hele tia passe på att det er noen i "andre enden". Typisk mobiler as.

Foto Sigfrid Lundberg