Hellstrøm rydder bort romfolket

Oslo spesial. Master chef Eyvind Hellstrøm vier en hel sesong til å rydde opp i flaskepant og utebæsj problemet. -Vi følte at en episode ble i snaueste laget, dessuten tar det tid å kaste ut 2000 mennesker. Det er jo opplagt at ingen står.

Vinneren får alikevel tilbud om å drive den for anledningen nyopprettede restauranten Bakteriell på parkeringsplassen utafor Bosniansk hage. -Vi har stor tro på at vi klarer å få to Michelin-rotter med dette søplet.

TV3 oppgir at utlendingsnemda dekker produksjonskostnadene.

Foto Jarvin

Nå må noen slutte å ta ansvar

Fattigfondet. -Vi som er verdens rikeste 5 millioner mennesker kan ikke stå ansvarlig for de 7 milliarder fattige svina vi utnytter for å bli rikest. Da er vi jo ikke rikest lenger, sier de fleste når det kommer til stykke.

-Skal vi stå på fattig sia og kreve rettferdighet?!

Photo Uwe Hermann

Arabiske tilstander i hovedstaden

"Narvesenkiosken" utafor Stortinget.
Dubai Oslo. Luksusmerket Louis Vuitton har åpnet butikk i Akersgata for kjøpesterke nordmenn på anabole steroider.

-Vi ser en ny gruppe shopperne som handler med norske dollars. Hovedsakelig fra kartell virksomhet innen oljebransjen, derfor la vi butikken utenfor Stortinget, sier ekspeditør Franz von Skjørtejeger.

-Vi garanterer ytterst diskresjon, men minner samtidig om att dette ikke er stedet for anonymitet.

-Vi har igjennomsnitt få seriemordere som handler her. De vanlige kundene er bakmenn, toppmen med følge eller toppkvinner.

VG, Dagbladet og Aftenposten sier i en kommentar att de er glade de flyttet kontorene fra Akersgata. -Det ville blitt en belastning å bli.

Foto Photozou

Forsterker grensekontrollen til Sverige

Fyr i flamme. -Med så mange svensker i landet kunne opptøyene like gjerne startet i restaurant bransjen. Nordmenn er livredde for svenske kelnere, sier kilder i utelivsbransjen som ikke tør stå fram med eget bilde.

-Bare tanken å bli satt fyr på holder meg borte. Jeg tør ikke se på svensk tv engang. Den kan ta fyr og så brenner hele huset mitt ned.

Foto Mats Danielsen

Hengelåsfirma sitter fast i gamle forestillinger

Fastlåst. -De så aldri kortlåsen komme og ikke ville de inse det heller, så nå sitter de der med hengelåsene sine, sier kortlåsprodusent Ståle Smart.

-Da er det kroken på døra for de iallefall.

Foto 5photostory.com

17 mai komiteen i Oslo håper flere drar til Strømstad neste år

Her har NSB mye å lære.
Kollektivtrafikk feiring. -Vi har ikke plass til flere i sentrum. Så takk og pris at så mange enten ble hjemme eller dro for å handle i Sverige, sier komiteen.

-Det er fint at kjøpesterke nordmenn ofrer seg for ferdelandet, sier krigsveteran Ola Mannstad. -Hadde jeg vært ung i dag, hadde jeg også kasta meg i bilen, kjørt over kjølen og fylt bagasjerommet med sprit.

Ingen ble tråkket i stykker.

Foto visit Oslo

Norwegian skifter navn til Thai

The crow. Like lite som British Airways prøver å fremstå som erkebritiske med å bruke kinesisk cabin crew skifter Norwegian navn. -Nansen er ingen kjent Thai man. Heretter vil folkehelter som har vunnet VM i ping pong pryde haifinnen, sier Thai.

Det nye mannskapet gleder seg til å få lavere lønninger enn sine norske kolleger. -Det er ett stort framskritt for oss å kunne jobbe med lave lønninger også utenfor Thailand. Og vi som trodde at fattigdommen begrenset oss?!

Foto Sjonarmerki