Distriktsnytt søker kommunemeterologer

FrP TV. -Vi har sett oss lei av att Staten skal blande seg inn lokalværet. Vi ser det ikke som statens oppgave å fortelle hvordan været blir i distriktene. Det klarer de selv, sier nyhetsredaktør Arve Fjernsen i Distrikt Nyhets Sentralen.

-Det er for eksempel mange kommuner som foretrekker alternativt vær fremfor skoleværet. De får det riktige svaret til slutt uansett. Været tilpasser seg ikke meldingene.

-Seerne sitter foran skjermer nesten hele dagen uansett. Det spiller liten rolle hva vi melder. De det berører ser ikke på alikevel. De er ute i naturen og kan oppdatere varslet i sanntid med ett lite blikk oppi himmelen.

Foto Kazz.0

Farligere å sykle enn å drikke i trafikken

Værre en Hells Angels. Motorførernes Avholdsforbund opfordrer nå sine medlemmer til å begynne å drikke igjen og heller slutte å sykle på veien.

-De skaper farligere situasjoner edru på to hjul enn full på fire. En full sjåfør hadde ikke klart å holde det gående så lenge heller, han hadde ikke klart å få på seg klovnedrakta engang.

-Det hadde vært bedre for ulykkesstatistikken om våre medlemmer fortsatte og drakk. En syklist tilsvarer minst 100 fylleturer. Da kan du tenke deg. De norske sykkelstjernene er det værste som har skjedd trafikksikkerheten.

-Etter at middelaldrenede menn trodde de kunne vinne Tour de Frace de også har kræsjulykkene fyket til værs. Plutselig er det ikke så ille å bli tatt med promille, det er værre å bli tatt med sykkel.

Foto johan.seland

Sigøynere bidrar til det norske samfunnet ved å stjele mindre

Restskatt. -For hver tiende ting vi tar lar vi en være. Det er vår måte å vise takknemlighet for att vi får lov til å komme og stjele, sier Sigøynernes presse sekretær.

Foto greggerypeccary

Oppdrettsagurker sloss for oppmerksomheten

Kunstige agurker fremstilt i
varmelaboratorium.
Gartnerkampen. Oppdrettsagurkene er misfornøyd med drivhusene fordi de gir ikke samme effekt lenger. -Det er ikke noe driv i diskusjonen lenger. Folk er for opptatt av CO2 utslipp til å bry seg om varmekamre, sier Agurknytt.

-Vi må dreie diskusjonen mot kunstige grønnsaker, er det etisk forsvarlig? Har agurker personlighet? Har frukt og grønnsaker krav på privatliv? Er det etisk forsvarlig at de dyrkes frem i store massesamfunn og overvåkes av bønder til enhver tid?

Foto Ole Husby