Boken Hel Hasj forbys i Norge

Smakstobakk. 67 tonn av den tvilsomme oppfølgeren til Hel Ved ble stanset på Svinesund i natt etter at Bokvesenet aksjonerte. Bøkene, som var trykket på rullepapir, blir destruert på dopkrematoriet.

Politiet gjennomfører i skrivende stund rassia hos forlaget Spekulativ for å hindre att flere partier kommer inn i landet.

Foto Politiet i Vestfold

Christiania minner om Oslo den gangen det het Christiania

Personlig ved. Ikke bare i størrelse, men i livstil også. Folk fyrte med ved den gangen og det var like mye røyk i Oslo's gater som det er i Christiania idag, dog en litt annen type.

Osloborgerne fyrte i peisen, mens danskene gjør det i kjeften. Vi skal alle være individer idag. Det var ikke rom for den slags før. Da fyrte man sammen og sendte peisen rundt.

Foto News Oresund

Helsepersonell reagerer kraftig på loppemarked

Årgangsbakterier. -Lovlig omsetning av sykdomsfremkallende varer burde vært forbudt for lenge siden. Det er så smittefarlig at vi kunne like gjerne delt ut gratis Aids, sier spesialister fra folkehelseinstituttet.

Norge trenger flere alkoholhus

Mat & alkoholhus. Det slår alkoholdrikkernes fellesforbund fast to dager etter landsmøtet. -Vi måtte vente med å telle stemmene til etter att bakrusen hadde lagt seg, men det ble som forventet, sier veskesluker Tore Gabrielsen.

-140.000 stemte for av 7.000 mulige.  Det ble ett overveldene flertall.

Foto Wikipedia

Oljebarna liker ikke å bli sett på Rema 1000

De utvalgte. -Hvis jeg kan få det til dobbel pris ett annet sted så handler jeg heller der, sier Stian Adrian fra Rikmansbakken i Bergen. -Det har hendt at jeg har sendt foreldrene mine, men det er bare hvis det ikke er å få tak i andre steder i Skandinavia.

Selv folk med lønn ned i 800.000 sliter med å handle på Rema. -Det er det å bli gjenkjent da. "Er du billig" lissom. Det tar på selvtilliten det der. Jeg gikk ikke 5 år på jussen for å bli kjent igjen på Rema as, forteller Ted Tore. Hva skal jeg gjøre? Spandere melk?

Foto Palliativo

Dopdealer tilbyr å smugle Dalai Lama inn på Tinget

Feil frihet. "Tedd Kåre" bekrefter ovenfor NKB at han har vært i kontakt med norske myndigheter anngående besøket. -For 2 millioner cash og benådning kan jeg smugle 75 kg Dalai Lama inn og ut av Norge uten att en eneste kineser merker det.

Torbjørn Jagland ønsker ikke å kommentere påstandene på prinsipielt grunnlag, mens resten av politikere NKB har vært i kontakt med svarer at de ikke vet hvem Dalai Lama er.

-Er det ett dyr? Det høres ut som ett dyr, vent litt skal jeg sette deg over til Landbruksdepartementet, er svaret NKB fikk fra Statsministerens kontor.

Foto Claudia Regina

Barnevogn fikk parkeringsbot

Motorførernes Småbarnsforbund. 20 barnevogner ble bøtelagt utenfor en cafe i Stavanger for å blokkere for fri ferdsel.

-Antall ulykker i innendørstrafikken er økende grunnet hensynsløs parkering i trappeoppganger. Dette er holdninger vi ikke ønsker at småbarnsforeldre skal ta med seg ut i fortaustrafikken. Der er det nok action fra før, sier parkeringsvakt Atle Satansen.

Foto Tim midnightcomm

Minnes Jesus ved å spise seg ihjel på godteri

Småmord. -Tror du 250 Kvikk Lunsj holder til ett kvikk drap? Kansje jeg må fylle på med smågodt sier Sebastian satser på akutt sukkersyke.

Litteraturen tar også påsken på alvor. Under ingen annen høytid omkommer fler enn til påske. Så mange at det faktisk ble nødvendig med en egen sjanger.

Foto Mike Schmid

Etterretningstjenesten slår alarm: nordmenn overvåkes av Romfolket

E-tjenesten bekrefter at informasjon fra romspionene har
blitt brukt til å skade Norge.  
Unntakstilstand. -Tiggerne som gir seg ut for å være nedkjørte narkovrak driver årvåken rekognosering, sier Forsvarets etterretningstjeneste i en hastemelding til forsvarsministeren.

-De overvåker hele Oslo. Dette har de gjort i flere år uten at vi har skjønt det. Det ligger rett og slett utenfor vår fatteevne. De bedriver overvåkning underifra.

-De har tilgang på ressurser vi aldri har sett maken til. Det er rett og slett en invasjon. Hvordan de har klart å unngå våre radarer er en gåte for oss.

Foto Harvey Barrison

Vinmonopolet nedprioriterer kortreist drikke

Snusfornuftig ungdom.
Bærekraftig nedlegging. Lokale brennerier langs land og strand har gått på dunken fordi de ikke får solgt varene sine ulovlig lenger. Det sviktende salget skyldes at flere og flere har kuttet ut kortreist sprit de siste årene til fordel for langreist drikke.

-Att det kan lønne seg å produsere noe så enkelt som drikke på andre siden av jorda og selge det her i Hallingdal med gevist er meg ubegripelig, sier Ingvar.

-Jeg blir jo ikke noe mer drita på import veske?! Jeg sjønner ikke hva fordelen er? Den ser bedre ut og smaker kansje bedre for noen, men jeg blir ikke noe mer full på den. Jeg blir ikke bedre drita.

-Det er helt misforstått, sprit skal smake dritt, den skal være stram og jævlig, helvete heller. Det skal rive i kjeften til hele kroppen skjelver.

Foto Daniel Jordahl

Barcode bygningene: -Dette kunne jeg tegnet i fylla

Utdrikkningslag. NKB kan bekrefte at Barcode bygningene i Bjørvika ble tegnet i ekstrem fyll. Ifølge en tørrlagt kilde ble flere av fasadene klekket ut på akuttmottaket for alkoholforgiftning hos Legevakten i Oslo.

-Det er bra de har overvåkningskamera ellers hadde alt gått tapt. Ingen av oss husket en dritt, sier arkitekten som gikk med på å snakke mot 20 flasker vodka.

-Hvis du ser på byggningene så stopper de plutselig helt opp. Da gikk overvåkningskameraet tomt for lagringskapasitet.

Foto Wikipedia