Restaurant Matpakka åpner uteserveringen

-Så fort temparaturen dropper under 0 åpner vi. Da blir det frossenfisk rett fra havet, sier innehaver og konkursrytter Bertil Frank Hansen som ønsker å gi ett tilbud til de aller fattigste i samfunnet.

-Vi har drevet lignende serveringsteder andre plasser med stort underskudd og ser ingen grunn til at det skal gå her heller. 

Terrorsikrer norsk utmark

-Vi kan ikke risikere at muslimer kommer og sprenger høl i skogen. Derfor tar vi grep og setter opp betongklosser langs hele kystlinjen, på alle stender og svalberg, sier leder ved Tiltaksenter for Uønskede Hendelser i Borteværnet.

-For å være helt sikre på at ikke noe av kulturarven vår går tapt i kampen mot terror demonterer vi Trolltunga og andre lignende monumenter av nasjonal betydning. De blir lagret på hemmelig sted frem til trusselnivået normaliserer seg.

-Med dagens utsikter blir Trolltunga liggende på lager i 40 år. Så lang tid må vi regne med att de trenger i Midtøsten før vi kan montere den opp.

Hasjbaronen har fått en gate oppkalt etter seg

-Vi som driver drev byplanlegging skjønte hvilken vei dette ville gå og at det ville være vanskelig å hylle Cappelen for sin innsats for legalisering av hasj når han ble tatt. Derfor var vi føre var og oppkalte gaten, hvor fengselet han forhåpentligvis skal sone i ligger, for Cappelens gate.

-Under dekke at det var for å berømme en kjent forlegger, selvfølgelig, ingen viste hva Cappelen egentlig betydde den gangen, forteller en byplanlegger på Østlandet.


Tore Tang funnet død i massegrav

-Det er sjelden vi ser så mange lik skylle i land på ett og samme sted, opplyser Kystvakten. Det er jo ett folkemord. Hele Tang familien er borte.

Kystvakten ønsker ikke å spekulere i hva som kan være årsaken til massehenrettelsen, men medgir at de har hatt en rekke hendelser med villaeiere i strandsonen den siste tiden. -Des dyrere villaen er des lengre har de tangen oppi halsen.


Rundkjøring har vært en snobbe greie siden 1700-tallet

Alle godseiere måtte ha en rundkjøring rett utafor døra for å imponere naboen og påskuddet var det samme som nå, trafikksikkerhet. At Vegvesenet strør om seg med rundkjøringer er bare et utrykk for at vi er et søkkrikt oljeland. Skal vi tro Kvasi-Norsk Historielag.

-Hvem ellers har tid til å kjøre rundt i rundkjøringer hele dagen?

Norsk Ishockey tar over søppeltømminga på Vestlandet

-Vi har opplevd en markant nedgang i klager etter at ishockey gutta begynte å banke opp kundene, forteller Adm. dir. i RenoHockey Kåre Dusjkrem. -Det er som med all merkevarebygging. Det må bankes inn i hode på folk.

Foto skeeze