Sverige med hemmelig plan om å ødelegge norsk fotball


Etter det NKB kjenner til har Svenske Fotball Akademiet lenge fryktet hva som kan skje med norsk fotball når olje og gass milliardene flyter inn i landet. I en hemmelig rapport NKB har fått innsikt i frykter Sverige at Norge skal legge seg på Araber linjen. "Vi ser hur Qatar köper. Norge har pengarna. Om vi inte stoppar dem nu kan vi aldrig vinna igen", heter det i den svenske rapporten.

Rapporten sier ingenting om hvordan Norge har blitt rundlurt til å ansette to svenske landslagstrenere som begge stiller lag uten de beste spillerne. Bill Mrk KRISE!!!!!!!!!!!!!!!!

Toppene i fotballnorge har innkalt til ett hastemøte og vil holde en pressekonferanse i løpet av natten, på slaget da Norge ble invadert av Nazi-Tyskland.

Foto BillC

Innvandrere har tatt over innvandringsdebatten

-De norske har forsvunnet fra innvandringsdebatten, det mener Kari fra Innmarken. Hver gang det er debatt, så stiller de fleste partiene med innvandrer representanter, til og med tv-stasjonene roterer innvandrer programlederne sånn at de er på skjermen den dagen, så der sitter jeg i stua mi og ser på dette her da, med skjermen full av innvandrere.

Kari er påpasselig med å nevne at hun ikke er rasist, men at det hadde vært deilig å se flere hvite ansikter inni der. -Det er vanskelig å engasjere seg når jeg ikke har noen å identifisere meg med. Da ender det ofte med att jeg svitsjer.

Kari innrømmer at hun hadde fulgt debattene lenger hvis hun hørte dem på radio. -Da ser det jo ikke ut som en haug utlendinger som står og krangler. Da høres de ut som norske politikere!

Kari synes veldig synd på de få etnisk norske politikerne som tør å stille opp i innvandringsdebatter på tv. -De blir fremstilt som fiender, rasister, ja, landssvikere, av de andre innvandrerne. De blir fullstendig overkvinnet. De har ikke en sjans, de får jo bank på tv.

Men når sant skal være sagt er det noe veldig norskt over måten å debattere på. -Det er sånn vi har blitt. Vi foretrekker at andre gjør jobben for oss, att det har spredt seg til politikken er kanskje ikke så rart. De få nordkvinnene som fortsatt henger med får prise seg lykkelige at de har en jobb å gå til, sier Kari.

Foto Marvin_SNCR