Frykter snikalkoholisering av Norge

Tilbakeskrittpartiet vil forby det svenske Systembolaget å selge alkohol til nordmenn fordi de innfører svenske verdier som ikke er forenlig med norsk tankesett. -Alkohol skal være altfor dyrt og utilgjengelig, sier partihøvding Olaug Mensen.

-Sakte, men sikkert påvirker de oss og litt etter litt aksepterer vi deres levemåte. De har fått nordmenn til å tro at 900% i avgifter til staten på en flaske rødvin er galt?! Hva blir det neste? At det selges på kvelden når vi trenger det?!.

Stop Alkoholiseringen av Norge mener vi må stå sammen med muslimene i kampen mot nytelsesmidlene. -De er de eneste i verden som har like streng ruslovgivning som oss, da er det viktig å utveksle erfaringer og lære av hverandre slik at vi klarer å stå imot utviklingen ellers i verden.

-Lange, harde og brutale straffer er noe som fungerer godt i den arabiske verden, som oljenasjon burde vi kunne samarbeide mer med disse diktaturene, feks inngå utvekslingsavtaler hvor nordmenn soner alkoholrelaterte dommer i midtøsten og arabere soner hasjdommer i nord.


Logo Systembolaget