Lite vold blant ansatte på Vinmonopolet, tross tilgang på ekstreme mengder alkohol

Vin er vitaminer for fantasien.
Samfunnet har mye å lære av hvordan Vinmonopolet klarer å bunne statestikken for vold i fjærne relasjoner. -Vi betaler dem for å holde seg edru, sier alkoholfullmektig Børst Bolstad ved Polets Edrulighets avd. 

-Holder de seg edru går resten av seg selv. Min jobb er å legge til rette for at kundene tar støyten, for de driter vi i, så lenge de betaler. Og det gjør de, det er helt sjukt.

-Det er som en omvendt dopingkontroll, effekten er stikk motsatt og pengene er over bordet. Vi har til og med ett eget ord for det: disk. 

-Kansje folk er mer interessert i å holde seg edru hvis de må betale for det? Kansje det er det som er problemet, at det er gratis?! Kansje vi setter mer pris på å være edru hvis det koster mer? Skjorta feks. 

-Tenk hvis det ble så dyrt at folk ikke har råd til det, at de må drikke for å spare, så de har nok til å bli edru i helga. Tenk om det ble så attråværdig at folk drakk seg til mot for å bli edru.

-På denne avdelingen har vi så edrulige tanker at det høres ut som vi er fulle. Derfor har jeg begynt å drikke på jobben slik at folk ikke skal tro jeg er full. Jeg jobber tross alt på Vinmonopolet. Litt stil må man ha.