1500 prester tvangsinnlagt

Opprasjon galskap. Psykriatrien, politiet og millitæret gjennomførte natt  til fredag norgeshistoriens største tvangsinnleggelse. -Vi brøyt oss inn i boligene mens de sov og la dem i jern. Nå ligger de fastspendt på strekkbenker inne på isolat inntil narkotika medisinene kicker inn.

Ville ikke la seg medisinere. Etter gjentatte telefonoppringninger hvor prestene ikke svarte gikk  psykiatrerne lei og bestilte tvangsinnleggelse på alle mann. -Vi kan ikke ha sånne mennesker gående rundt i samfunnet. De er til fare for oss andre. Hva hvis de plutselig skulle finne på å... ... ... ett eller annet.

Samtaler med Gud. Prestene innrømmet ovenfor psykriaterne att de førte samtaler med gud inne i hodene sine og gjorde det stemmen ba dem gjøre. Noen påsto til og med å ha sett ham. -De har vi henrettet. Der setter vi grensen for galskap, altså.

Hva nå?- Nå skal vi først la kjemikaliene virke noen dager og se om de kvikner til. Hvis vi ikke klarer å medikamentere bort det åndelige tullet på nåværende dose, ja, da kjører vi på til levra sprekker.

Foto MATEUS_27:24&25