Gå til hovedinnhold

Vinmonopolet nedprioriterer kortreist drikke

Snusfornuftig ungdom.
Bærekraftig nedlegging. Lokale brennerier langs land og strand har gått på dunken fordi de ikke får solgt varene sine ulovlig lenger. Det sviktende salget skyldes at flere og flere har kuttet ut kortreist sprit de siste årene til fordel for langreist drikke.

-Att det kan lønne seg å produsere noe så enkelt som drikke på andre siden av jorda og selge det her i Hallingdal med gevist er meg ubegripelig, sier Ingvar.

-Jeg blir jo ikke noe mer drita på import veske?! Jeg sjønner ikke hva fordelen er? Den ser bedre ut og smaker kansje bedre for noen, men jeg blir ikke noe mer full på den. Jeg blir ikke bedre drita.

-Det er helt misforstått, sprit skal smake dritt, den skal være stram og jævlig, helvete heller. Det skal rive i kjeften til hele kroppen skjelver.

Foto Daniel Jordahl

Populære innlegg fra denne bloggen

Grønn te inneholder hasj

Se hva om skjer. TV2 Lurer Deg avslører at grønn te inneholder smakstilsetnings stoffet hasj. Produsenten Hipton benekter tvert om at teen inneholder 10% hasj.

-Vi skulle gjerne tilsatt mer, men da får vi ikke regnskapet til å gå opp, sier Hipton som oppfordrer TV2 til å sende reportasjen.

Foto Dano

Ben Redic Fy Fazan Står På USA's Terrorliste

Bråk i Flåklypa. Den fryktede oppfølgeren til Flåklypa Grand Prixkom i stampe da oljesjeik Ben Redic Fy Fazan havnet på USA's terrorliste.

-Jeg hadde en litt tvilsom omgangskrets, sier Fazan til Flåklypa Tidene og beklager problemene dette førte til for 2'ern. En Araber kunne jo ikke komme inn og redde filmen lenger.

-Jeg ble tilbudt å spille selvmordsbomber, men å styrte ett fly inn i Flåklypatoppen falt meg tungt for brystet. Hadde det vært Blodstrupmoen...
Foto Filmweb / Platekompaniet

Bekymret for politiets omgangskrets

Vi ser det i media hele tiden. Gang på gang viser det seg at gjerningskvinnen er en kjenning av politiet. Vennegjengen har blitt så drøy at hederlige mennesker ikke lenger vil assosieres med politiet. Du hører feks aldri en høyt anset samfunnsborger omtale seg som en kjenning av politiet.

NKB mener det må forskning til for å bedre forstå de nære båndene politiet har til kriminelle. Vi trenger mer kunnskap om atferdsmønsteret til politiet og ser på radiomerking som et interessant forslag. Da kan forskerne kartlegge hvilke miljøer og typer de omgås og med den insikten sette inn mottiltak.

Foto Luigi Mengato