Gå til hovedinnhold

Hasjbaronen har fått en gate oppkalt etter seg

-Vi som driver drev byplanlegging skjønte hvilken vei dette ville gå og at det ville være vanskelig å hylle Cappelen for sin innsats for legalisering av hasj når han ble tatt. Derfor var vi føre var og oppkalte gaten, hvor fengselet han forhåpentligvis skal sone i ligger, for Cappelens gate.

-Under dekke at det var for å berømme en kjent forlegger, selvfølgelig, ingen viste hva Cappelen egentlig betydde den gangen, forteller en byplanlegger på Østlandet.


Populære innlegg fra denne bloggen

Grønn te inneholder hasj

Se hva om skjer. TV2 Lurer Deg avslører at grønn te inneholder smakstilsetnings stoffet hasj. Produsenten Hipton benekter tvert om at teen inneholder 10% hasj.

-Vi skulle gjerne tilsatt mer, men da får vi ikke regnskapet til å gå opp, sier Hipton som oppfordrer TV2 til å sende reportasjen.

Foto Dano

Ben Redic Fy Fazan Står På USA's Terrorliste

Bråk i Flåklypa. Den fryktede oppfølgeren til Flåklypa Grand Prixkom i stampe da oljesjeik Ben Redic Fy Fazan havnet på USA's terrorliste.

-Jeg hadde en litt tvilsom omgangskrets, sier Fazan til Flåklypa Tidene og beklager problemene dette førte til for 2'ern. En Araber kunne jo ikke komme inn og redde filmen lenger.

-Jeg ble tilbudt å spille selvmordsbomber, men å styrte ett fly inn i Flåklypatoppen falt meg tungt for brystet. Hadde det vært Blodstrupmoen...
Foto Filmweb / Platekompaniet

Polsk Blir Norsk Sidemål

Ivar Aasen marerittet er over. En undersøkelse gjenomført av Rasistisk Sentralbyrå viser at flere snakker Polsk i Norge enn Nynorsk. Nynorsk går derfor ut som norsk sidemål, men jubl ikke for tidlig. Skolebarn må nå lære Polsk på skolen!

Dette viser bare hvor galt av sted det bar med Reform 94 i skoleverket. Mantraet var att alle håndverkere skulle kunne lese en bruksanvisning på Engelsk, Engelsk! De må jo kunne Polsk for faan, og hva i helvete skal de med bruksanvisninger!!! Hvem leser det idag?! sier kommende Polenminister i den blå blå regjeringen.

-Det viser seg at Polsk er noe barna får brukt for i fremtiden. De har en mye rikere og billigere kultur enn oss. Skal du overleve i Norge økonomisk må du kunne Polsk. Det er enkelt matte.

-Alt Nynorsk på NRK blir byttet ut med Polsk fra neste uke og Samisk forsvinner helt. Det er en Same some hører på, det er ingen som ser på!, så hun får bruke nettet.

Foto Open Clip Art Vector