Gå til hovedinnhold

Tore Tang funnet død i massegrav

-Det er sjelden vi ser så mange lik skylle i land på ett og samme sted, opplyser Kystvakten. Det er jo ett folkemord. Hele Tang familien er borte.

Kystvakten ønsker ikke å spekulere i hva som kan være årsaken til massehenrettelsen, men medgir at de har hatt en rekke hendelser med villaeiere i strandsonen den siste tiden. -Des dyrere villaen er des lengre har de tangen oppi halsen.


Populære innlegg fra denne bloggen

Bekymret for politiets omgangskrets

Vi ser det i media hele tiden. Gang på gang viser det seg at gjerningskvinnen er en kjenning av politiet. Vennegjengen har blitt så drøy at hederlige mennesker ikke lenger vil assosieres med politiet. Du hører feks aldri en høyt anset samfunnsborger omtale seg som en kjenning av politiet.

NKB mener det må forskning til for å bedre forstå de nære båndene politiet har til kriminelle. Vi trenger mer kunnskap om atferdsmønsteret til politiet og ser på radiomerking som et interessant forslag. Da kan forskerne kartlegge hvilke miljøer og typer de omgås og med den insikten sette inn mottiltak.

Foto Luigi Mengato

Overlater veibyggingen til Kina. Alle må kjøre ettpartistatens biler.

Fra 1 januar blir det forbudt å kjøre andre bilmerker enn Kinesisk Volvo på norske veier.  Kommunistpartiets millitære styrker har påtatt seg ansvaret med å påse at norske bilister etterlever kravet.

Statens Vegvesen opplyser at de fikk ideen fra DAB utbyggingen i Norge.

Fri konkurranse forbyr innholdsprodusenter å kontrollere distribusjonsnett, men når de tilbyr å dekke alle kostnader hvis vi blokkerer konkurrentene ute, så er det vanskelig å si nei når man sitter på Cayman Island og blir garantert annonymitet, amnesti og 1 million dollar.


Illustrasjon Statens Vegvesen

Dro på lønnsforhandlinger med atombombe under armen

Den underbetalte helsearbeideren fra Øst Europa krevde 1 million i etterbetaling. Det fikk han. Styret stilte seg 100% bak avgjørelsen. -Det er den raskeste lønnsforhandlingen jeg har deltatt i. Hvem sier atombomber ikke kan brukes til gode formål, spør lønnsmegler Tore Merrud.

-Jeg har søkt dispensasjon til å bruke atombomber som fast virkemiddel i alle lønnsforhandlinger fremover. Da kan alle glede seg over at streikene ikke lenger vil gå ut over tredje person. Kansellerte fly og tog avganger er en saga blott. Nå må enten alle eller ingen lide.

Foto Tibor Janosi Mozes