Gå til hovedinnhold

Bekymret for politiets omgangskrets

Vi ser det i media hele tiden. Gang på gang viser det seg at gjerningskvinnen er en kjenning av politiet. Vennegjengen har blitt så drøy at hederlige mennesker ikke lenger vil assosieres med politiet. Du hører feks aldri en høyt anset samfunnsborger omtale seg som en kjenning av politiet.

NKB mener det må forskning til for å bedre forstå de nære båndene politiet har til kriminelle. Vi trenger mer kunnskap om atferdsmønsteret til politiet og ser på radiomerking som et interessant forslag. Da kan forskerne kartlegge hvilke miljøer og typer de omgås og med den insikten sette inn mottiltak.

Foto Luigi Mengato

Populære innlegg fra denne bloggen

Grønn te inneholder hasj

Se hva om skjer. TV2 Lurer Deg avslører at grønn te inneholder smakstilsetnings stoffet hasj. Produsenten Hipton benekter tvert om at teen inneholder 10% hasj.

-Vi skulle gjerne tilsatt mer, men da får vi ikke regnskapet til å gå opp, sier Hipton som oppfordrer TV2 til å sende reportasjen.

Foto Dano

Ben Redic Fy Fazan Står På USA's Terrorliste

Bråk i Flåklypa. Den fryktede oppfølgeren til Flåklypa Grand Prixkom i stampe da oljesjeik Ben Redic Fy Fazan havnet på USA's terrorliste.

-Jeg hadde en litt tvilsom omgangskrets, sier Fazan til Flåklypa Tidene og beklager problemene dette førte til for 2'ern. En Araber kunne jo ikke komme inn og redde filmen lenger.

-Jeg ble tilbudt å spille selvmordsbomber, men å styrte ett fly inn i Flåklypatoppen falt meg tungt for brystet. Hadde det vært Blodstrupmoen...
Foto Filmweb / Platekompaniet

Polsk Blir Norsk Sidemål

Ivar Aasen marerittet er over. En undersøkelse gjenomført av Rasistisk Sentralbyrå viser at flere snakker Polsk i Norge enn Nynorsk. Nynorsk går derfor ut som norsk sidemål, men jubl ikke for tidlig. Skolebarn må nå lære Polsk på skolen!

Dette viser bare hvor galt av sted det bar med Reform 94 i skoleverket. Mantraet var att alle håndverkere skulle kunne lese en bruksanvisning på Engelsk, Engelsk! De må jo kunne Polsk for faan, og hva i helvete skal de med bruksanvisninger!!! Hvem leser det idag?! sier kommende Polenminister i den blå blå regjeringen.

-Det viser seg at Polsk er noe barna får brukt for i fremtiden. De har en mye rikere og billigere kultur enn oss. Skal du overleve i Norge økonomisk må du kunne Polsk. Det er enkelt matte.

-Alt Nynorsk på NRK blir byttet ut med Polsk fra neste uke og Samisk forsvinner helt. Det er en Same some hører på, det er ingen som ser på!, så hun får bruke nettet.

Foto Open Clip Art Vector