Starter Suppeligaen

 Suppe og sirkus til folket


De 12 dårligste lagene i norsk fortball går sammen og danner en egen suppeliga hvor igen av lagene kan rykke opp. -Vi har kjempetro på konseptet. Når ingen har noe å tape kan det bli interessant å se hva som skjer på plastmatta, forteller alkoholiker og nyoppnevnt ligasjef Nils Kåre Veggen.

Det er bunnlagene Bodø Glemt, Råttenborg, Dårligenga, Vraking, TISS, Lilleelv, Brann Etatens Bedriftsfotballag Bergen, Dampgodset, Mjøddalen, Haugenstua og Fred som skal senke standarden i norsk fortball til ett nytt bunn-nivå. -Sammen står vi svakere, vi gjør hverandre dårligere.

-Skal vi stå imot den nye Superligaen må vi tilby noe annet og da må vi se på hva er de vi kan gjøre som de ikke kan? Vi kan sloss på banen! Vi kan forandre fotballen til ett jævla reality show med fyll og spetakkel. Så når vår tur kommer til å lage nye ligaer oppå vår egen lager vi Vikingligaen, med proffe vikinger. 

-Men først å vi legge grunnlaget, få fokus bort fra toppidretten og over på fyll og spetakkel! Eller ta tribunen ned på banen som vi sier på plastrota.