Hvorfor skulle norske menneskemuglere være bedre enn utenlandske?

 It's all about the money!


Og hva er galt med det? Hvorfor skal det være så galt å være motivert av lysten til å tjene penger? Er det ikke fint å tjene penger? Hvorfor skal man absolutt være så jævla tjukk i hue for å drive med menneskesmugling?

Alle skjønner at det er risikofylt. Skal man ikke få noe igjen for å sette eget liv på spill? Skal man være så tett i pappen at man ikke tenker på seg selv? Er det ikke lov å trenge penger? Er det ikke lov å være så desperat etter kæsj at man er villig til å ta enorm risiko for å løse problemen? Hjelpe deg hjelper meg? 

Hvorfor skal absolutt menneskesmuglere være så skinnhellige? Kan de ikke bare simpelthen være motivert av raske penger? Som de ikke trenger? Vifte rundt med seddelbunker store som høyballer. Har ikke rikfolk alltid søkt risikofylte måter å tjene stort? Har ikke det alltid vært veien til rikdom?

Når sist ble noen rik ved en vanlig jobb? Hvor mange setter livet på spill for vanlig tarifflønn? Bør ikke menneskesmuglere ærlig talk tjene mer enn skipsmeglere? Særiøst!


Map Illustration ID 1343024