Blåst for teltplugger i Oslo

Gjennomvandring. Romfolket er en form for mennesker som kan opptre i andre former for folkeslag som feks teltfolk, tiggerfolk, hatfolk, moderne urfolk, soppfolk, pantefolk og søppelfolk, sier bærsje Egil i Human Uetisk Forbund.

Romfartsfolket, som vi kaller dem, he he, er en naturlig del av menneskets økosystem og oppstår når borgere faller utenfor staten. Siden stater okkuperer 100% av landmassen har de laget et parallel livsløp.

-Vi jobber iherdig med å reformere alle verdens land til gjennomfartsnasjoner, sier reiselederen for sigøynerflokken som har okkupert Sofienberg Kirkepark. -Vi tok en Blitz, det funka nesten... haha! Tenkt deg ett 2 roms telt midt i Oslo sentrum til 0kr. HAHAHAHA!!!!!

-HAHAHA!!! HAHAHA!!! HAHAHA!!! HAHAHA!!! HAHA!!! HAHAHA!!! HAHA!!! HAHAHA!!! HAHA!!! HAHAHA!!! HAHAHA!!! HA! HAHAHA!!! HAHA!!! HAHAHA!!! HAHAHA!!! HAHAHA!!!


-Det funka nesten. Vi var konger på haugen der ett par dager. Det er synd på oss vettu, så de kunne ikke gjøre noe. Prød den i Disneyland a?! HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 Foto wilhelmja