Gå til hovedinnhold

RettspsykiaterenPopulære innlegg fra denne bloggen

Ben Redic Fy Fazan Står På USA's Terrorliste

Bråk i Flåklypa. Den fryktede oppfølgeren til Flåklypa Grand Prixkom i stampe da oljesjeik Ben Redic Fy Fazan havnet på USA's terrorliste.

-Jeg hadde en litt tvilsom omgangskrets, sier Fazan til Flåklypa Tidene og beklager problemene dette førte til for 2'ern. En Araber kunne jo ikke komme inn og redde filmen lenger.

-Jeg ble tilbudt å spille selvmordsbomber, men å styrte ett fly inn i Flåklypatoppen falt meg tungt for brystet. Hadde det vært Blodstrupmoen...
Foto Filmweb / Platekompaniet

Grønn te inneholder hasj

Se hva om skjer. TV2 Lurer Deg avslører at grønn te inneholder smakstilsetnings stoffet hasj. Produsenten Hipton benekter tvert om at teen inneholder 10% hasj.

-Vi skulle gjerne tilsatt mer, men da får vi ikke regnskapet til å gå opp, sier Hipton som oppfordrer TV2 til å sende reportasjen.

Foto Dano

Aftenposten reklameutgaven

For mye nyheter. Aftenpostens lesere irriterer seg i stadig større grad over den økende mengden nyheter i reklameavisen. -Jeg har rett og slett ikke tid til å lese alle nyhetene hvis jeg skal få med meg reklamen. Det blir for mye. De afrikanske reklamebudene er heller ikke særlig happy. -Tror du jeg kom helt til Norge for å gå med nyheter eller? Da kunne jeg likeså godt blitt i Afrika. Det er jo ikke annet drap, voldtekt og korrupsjon der. Vasser jo i det.

Foto kjetil_r