Gå til hovedinnhold

RettspsykiaterenPopulære innlegg fra denne bloggen

Ben Redic Fy Fazan Står På USA's Terrorliste

Bråk i Flåklypa. Den fryktede oppfølgeren til Flåklypa Grand Prixkom i stampe da oljesjeik Ben Redic Fy Fazan havnet på USA's terrorliste.

-Jeg hadde en litt tvilsom omgangskrets, sier Fazan til Flåklypa Tidene og beklager problemene dette førte til for 2'ern. En Araber kunne jo ikke komme inn og redde filmen lenger.

-Jeg ble tilbudt å spille selvmordsbomber, men å styrte ett fly inn i Flåklypatoppen falt meg tungt for brystet. Hadde det vært Blodstrupmoen...
Foto Filmweb / Platekompaniet

Grønn te inneholder hasj

Se hva om skjer. TV2 Lurer Deg avslører at grønn te inneholder smakstilsetnings stoffet hasj. Produsenten Hipton benekter tvert om at teen inneholder 10% hasj.

-Vi skulle gjerne tilsatt mer, men da får vi ikke regnskapet til å gå opp, sier Hipton som oppfordrer TV2 til å sende reportasjen.

Foto Dano

Årets konsument

Jonas klarte å svi av svimlende 70 tusen pund på 3 timer og 15 minutter. Det er første gangen en hvit forbruker har kommet under 4 timer på ett internasjonalt kjøpesenter.

Jonas har gjort seg bemerket på flere kjøpesentre rundt i verden det siste året, men juleshoppingen i London regnes som hans internasjonale gjennombrudd.

NKB ser frem til flere halsbrekkende shopping turen med Jonas fremover. En stjerne er født!

Foto Erin Nekervis