Stjernekokk funnet spist

Seriøst. Krimteknikerne ved Kripos klør seg i hue anngående den videre etterforskningen. -Etter alt å dømme ser det ut til att en opprørsgris har begått måltidet. Motivet skal ha vært hevn etter att hele låven han bodde i ble slaktet. Grisen har vært etterlyst av Intergris i hele Europa etter att den rømmte fra slakterbilen. Att han slår til nå midt i julebordsesongen er typisk. Ja, han er en jævla drittsekk.

PST har fulgt grisemiljøet over lengre tid og sier det er en radikalisering av griser i Norge. -Griser som ikke slakates i ung alder blir gående og drive i fjøset og tiltrekkes ofte radikale grisekrefter. Som ett mottiltak har vi gjennom hele høst gjennomført en serie grisesamtaler med de purkene som har gått seg bort i fjøset. Vi håper dette kan roe ned de ytterligående grisemiljøene.

-Dette er det første grisedrapet på norsk jord, vi håper det blir det siste fordi landbruksdepartementet ikke gir oss de midlene vi trenger for å rydde opp i grisemiljøene. I mellomtiden får vi bare late som vi har kontroll. Ja, det tror jeg er best. Så slipper vi å gjøre noe. Det er bedre å bruke pengene på å ikke fikse sykehusene, skolene, veiene, statsbanene eller satse på innvanderne som allerede er her. Vi setter heller pengene på bok og roper på amerikagrisene hvis det skjer noe.

Foto leoutskot