Ingen jomfruer har vist interesse for det sprengte liket

Feilslått sjekketriks. -Selv de nekrofile holder seg unna. Han er ikke noen ladies man der han ligger konstaterer Rettsmedisinsk Institutt i Stockholm. -Eksploderte menn er ikke særlig attraktive. Det nytter ikke å lure jumfruene med å slå av lyset en gang, det lukter som ett helvete.

Det Svenske Politiet oppforderer på det sterkeste alle terrorister til å ta sitt eget liv, men ikke når det er andre mennesker tilstede. -Det finnes nok av steder hvor de kan sprenge seg selv til helvete uten att det behøver gå ut over noen andre. Fordelene med att de omkommer i gjerningsøyeblikket er såpass mange att vi har ikke råd til å la være. Rettsamfunnet sparer en hel haug med utgifter til etterforskning, advokater, rettsak, fengsling, rehabilitering, løslatelse, nye terroriststreker, ny etterforkning, flere advokater... bla bla bla... dere kjenner runddansen. Mye bedre å gjøre opp på stedet. Det skal han ha for.

-Når det er sagt så foretrekker vi også att de sprenger seg selv i luften steder hvor det ikke er så farlig med opprydningen og hvor naturen kan gå sin gang. Griser du ned Stockholm sentrum på den måten her  må du regne med at vi forer restene til grisene og trekker fra rengjøringsutgiftene på arveoppgjøret.

-And for those here who don`t understand Swedish (we don`t blame you): we`re gonna hunt down these bitches and make Swedish meatballs out of them.

Foto Eneas